سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام جمعه ارومیه:

آذربایجان سدی مستحکم در برابر تهدیدات دشمنان است

امام جمعه ارومیه گفت: آذربایجان سدی مستحکم در مقابل تهاجمات بیگانگان است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در خطبه های نماز جمعه ارومیه که در مصلای امام خمینی برگزار شد، با اشاره به دیدار اخیر مردم تبریز و آذربایجان شرقی با مقام معظم رهبری، نقش آذربایجان را در دفاع از کیان اسلامی تشریح کرد و گفت:  آذربایجان سدی مستحکم در مقابل تهاجمات بیگانگان است.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی با اشاره به اینکه دشمنان با جنگ نرم در بین مردم ایجاد اختلاف و آنها را از نظام اسلامی مایوس می کنند، تاکید کرد: دشمنان همواره در حال تغییر اذهان مردم و جهت دهی به افکار عمومی هستند که باید مواظب این ترفندها باشیم و در مقابل همین تهدیدات ایستادگی  کنیم.

خطیب جمعه ارومیه هشدار داد: دشمنان با استفاده از ابزارهای نرم‌افزاری و اطلاعاتی درصدد ایجاد اختلاف و تضعیف بنیان‌های فکری جامعه اسلامی هستند. 

امام جمعه ارومیه ماه مبارک رمضان و ایام روزه داری را حجاب و پرده ای در مقابل بلایا و آتش جهنم عنوان کرد و گفت: ماه مبارک رمضان اعمال انسان ها را بیمه می کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی مساجد را نیز پایگاه همدلی، وحدت و عبادت مسلمانان برشمرد و ادامه داد: لازم است خانواده‌ها با مساجد آشنا شده و انس و الفت بیشتری بگیرند، و حضور در نماز جماعات از موضوعاتی است که برای انس با مسجد کارساز است.

امام جمعه ارومیه تاکید کرد: لازم است مساجد از نظر ظاهر و برنامه‌ها مرتب و منظم شوند البته مشکلات مساجد باید توسط مسئولان رفع شود و جوانان را در مدیریت آن مشارکت داد.

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.