سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لیگ قهرمانان اروپا؛

دورتموند (۳) ۰ - ۰ (۰) اسپورتینگ لیسبون/ صعود آسان زنبور‌ها

دورتموند در دیدار برگشت پلی آف لیگ قهرمانان با تساوی بدون گل مقابل اسپورتینگ متوقف شد اما در مجموع با برتری ۳ بر ۰ جواز صعود به مرحله یک هشتم نهایی را به دست آورد.

مصاف تیم‌های دورتموند و اسپورتینگ در چارچوب مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا با تساوی بدون گل به پایان رسید تا زنبور‌ها به لطف برتری سه بر صفر در پرتغال، جواز صعود به یک هشتم نهایی را دریافت کنند.

در این مسابقه شاگردان کواچ با وجود برتری سه گله در بازی نخست، نمایش بهتری نسبت به تیم سابق روبن آموریم و قهرمان فصل گذشته لیگ پرتغال داشتند. مهم‌ترین موقعیت گلزنی دورتموند در نیمه دوم را سرهو گیراسی با از دست دادن ضربه پنالتی در دقیقه ۵۹ از دست داد.  

البته که اسپورتینگی‌ها نیز با طراحی چند ضدحمله در اواسط نیمه دوم توانستند خط دفاعی دورتموند و دروازه میزبان را با خطرات جدی تهدید کنند، اما غیبت سرشناس‌ترین مهره آنها یعنی ویکتور گیوکرس، زهر کافی خط حمله این تیم را کم کرده بود و بازی در نهایت با تساوی ۰-۰ به پایان رسید تا شاگردان نیکو کواچ راهی یک هشتم نهایی شوند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.