سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان از قانون جهش تولید دانش بنیان استفاده کنند

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان باید از ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان استفاده کنند.

پیمان صالحی در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان و در جلسه ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه دانشگاهی، گفت: بر اساس قوانین موجود هر شرکت خصوصی یا دولتی که با دانشگاه قرار داد تحقیق و توسعه منعقد کند، از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شود.

وی بیان کرد: این اقدام با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت این کار انجام شده و فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان باید از ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان بهره‌مند شوند.

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: در این طرح دانشگاه‌ها باید منشا حل مشکلات منطقه خود باشند؛ صنایع و واحد‌های تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه با استفاده از ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان می‌توانند از مشوق و معافیت‌های مالیاتی برخوردار شوند.

وی گفت: در قالب ماده ۱۳ این قانون، صنایع و واحد‌های تولیدی دارای با یکی از واحد‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی مرتبط، با اولویت استان محل استقرار، تفاهم‌نامه همکاری منعقد می‌کنند.

صالحی ادامه داد: قرارداد‌های تحقیق و توسعه مربوط با این تفاهم‌نامه‌ها، مشمول مزایای طرح شده در بند «ب» ماده ۱۱ این قانون نیز می‌شود، علاوه بر آن بر اساس ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان، هر شرکت دولتی یا خصوصی که با دانشگاه قرارداد تحقیق و توسعه منعقد کند مشمول مشوق مالیاتی می‌شود.

وی تاکید کرد: معادل هزینه‌های انجام شده برای تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی در نظر گرفته می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.