سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امروز ۳۰ بهمن آخرین مهلت بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث

امروز ۳۰ بهمن آخرین مهلت بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث که در صورت پایان مهلت بخشودگی، ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت، وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه را در فهرست خاکستری ثبت می‌کند.

۸ بهمن ماه بود که محمود حق‌وردیلو معاون نظارت بیمه مرکزی در گفت با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان خبر بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث را اعلام کرد و گفت: از ۸ بهمن بخشودگی جریمه حق‌بیمه وسایل نقلیه موتوری زمینی فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث به شرط خرید بیمه‌نامه یکساله اعلام شد.

او افزود: به مناسبت عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص)، دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و ولادت حضرت قائم (عج)، صددرصد (٪۱۰۰) مبلغ جرایم مرتبط با انواع موتورسیکلت فاقد بیمه‌نامه از روز سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۰۹ تا پایان روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۳۰ به مدت ۵۲ روز و برای سایر وسایل نقلیه زمینی و ریلی فاقد بیمه‌نامه از روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۰۹ تا پایان روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ به مدت ۲۲ روزبخشیده شد.

اما نکته مهم این دوره از بخشودگی بحث غیر فعال شدن کارت سوخت است که در این راستا این مقام مسئول گفته بود: نکته مهم و تمایز این دوره بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه اجباری شخص ثالث با دوره‌های قبل این است که باتوجه به هماهنگی صندوق تامین خسارت‌های بدنی و ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت بناست پس از پایان مهلت بخشودگی ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت نسبت به درج مشخصات وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه در سامانه فهرست خاکستری و غیرفعال شدن کارت سوخت این نوع وسایل اقدام کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.