سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ظرفیت تامین آب شرب روستای محمد آباد

مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد، از افزایش ظرفیت تامین آب شرب روستای محمد آباد با بهسازی و تجهیز چاه شماره دو این روستا از توابع بخش مرکزی شهرستان یزد خبر داد.

جلال علمدار مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد گفت: به منظور تامین آب شرب پایدار و بهبود فشار آب برای اهالی روستای محمدآباد، چاه شماره دو سایت این روستا بهسازی و تجهیز شد.

او عمق این چاه را ۱۶۰ متر عنوان کرد و افزود: با تعویض الکترو پمپ این چاه، عمق نصب پمپ شش متر افزایش یافت.

مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد با اشاره به این که هزینه خارج کردن تجهیزات چاه و تجهیز نمودن مجدد آن حدود سه میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی تامین شده است، ادامه داد: کاهش بارندگی و افزایش روز افزون جمعیت و استفاده بیش از حد از آب‌های زیر زمینی، جوامع روستایی را با بحران مواجه کرده است که برای گذر از آن نیازمند توجه ویژه مشترکین به راهکار‌های صرفه جویی و مصرف بهینه آب دارد.
علمدار اظهار داشت: با تجهیز و بهسازی چاه شماره دو سایت محمدآباد، ۱۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت تامین آب شرب این روستا اضافه شد و دبی این چاه به ۱۵ لیتر بر ثانیه رسید.

او تصریح کرد: با تعویض پمپ چاه مذکور، بیش از هزار خانوار از اهالی روستای محمد آباد با جمعیتی بالغ بر سه هزار نفر از آب شرب پایدار و بهداشتی بهره‌مند شدند.

منبع؛ روابط عمومی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۵ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
خیلی کار مهمی کردید تو این ۴۶ سال چه کار می کردید؟