سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رکورد مصرف گاز شکسته شد/ مردم برای پایداری شبکه گاز صرفه جویی کنند

رئیس مرکز راهبری شرکت ملی گاز از شکسته شدن رکورد مصرف گاز طی این هفته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ محبوبه‌کباری - کوشکی رئیس مرکز راهبری شرکت ملی گاز ایران گفت: طبق پیش بینی های صورت گرفته از سوی سازمان هواشناسی هفته بسیار سردی را پیش روی  داریم و در روزهای پایانی هفته دمای هوا بسیار کاهش خواهد یافت. 

وی ادامه داد: ابتدای این هفته یک سامانه بسیار پر بارش و توده هوای سرد وارد کشور شده به طوری که میزان مصرف گاز در بخش خانگی و غیر تجاری را با ۶۱۰ میلیون متر مکعب آغاز کردیم و  رفته رفته بر میزان مصرف گاز افزوده شود.

او بیان کرد: در روز دوشنبه ۲۲ بهمن ماه میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به عدد ۶۸۱ میلیون متر مکعب رسید و رکورد مصرف طی امسال شکسته شد و طی امروز هم میزان مصرف به عدد ۶۸۰ میلیون متر مکعب رسید.

کوشکی اظهار کرد: با توجه به تدوام دمای هوای سرد در کشور از مردم درخواست می کنیم که برای پایداری شبکه گاز در تمامی نقاط اقدام به رعایت الگوی مصرف کنند.

برچسب ها: گاز ، مصرف گاز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.