سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دو رکن اساسی پیشرفت اقتصادی و اجتماعی در بیان آیت الله جوادی آملی

آیت الله جوادی آملی در دیدار رئیس قوه قضاییه عدالت و تولید را دو رکن اساسی لازم برای پیشرفت اقتصادی و اجتماعی کشور عنوان کرد.

 آیت الله عبدالله جوادی آملی در دیدار رئیس قوه قضاییه ضمن قدردانی از گزارش ارائه شده، بیان داشت: در آستانه ایامی که سرشار از بخشش، گذشت و کرامت است، این فرصت مغتنم را برای تبریک به نظام و علاقه‌مندان آن غنیمت می‌شماریم.

این مرجع معظم تقلید در این دیدار یاد شهدای گرانقدر قوه قضاییه را گرامی داشته و از درگاه الهی برای آنان طلب مغفرت می‌کنیم.

آیت الله جوادی گفت: در این برهه حساس، دو وظیفه اساسی بر عهده ماست اول مسئولیت نسبت به خود دوم مسئولیت نسبت به نظام و جامعه.

وی با بیان اینکه قرآن کریم به عنوان کتاب الهی، انسان‌ها را به حیات طیبه دعوت کرده است، گفت: در سوره مبارکه انفال آمده است که این کتاب برای احیای جامعه نازل شده است، اما این حیات تنها به زندگی مادی محدود نیست، بلکه حیات معنوی و برتری را شامل می‌شود.

این مرجع تقلید گفت: مشکل اساسی جامعه امروز، مسائل اقتصادی است و دو رکن کلیدی اقتصاد که می‌توانند کشور را به سمت پیشرفت سوق دهند، عبارتند از تولید صحیح و پایدار و کسب و کار سالم و شفاف است.

آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه اگر جامعه به سمت تولید حرکت کند و از مسیر‌های نادرست و غیرشرعی دوری نماید، قطعاً برکات الهی شامل حال آن خواهد شد، گفت: دستگاه قضایی در این مسیر وظیفه سنگینی بر دوش دارد و نقش کلیدی در تحقق حکمرانی صحیح و عادلانه ایفا می‌کند.

وی به تاکید ائمه اطهار علیهم السلام بر دو عامل اساسی برای آبادانی کشور یعنی توسعه کشاورزی و دامداری و حکمرانی عادلانه و اجرای دقیق احکام الهی بیان داشت: امام علی علیه‌السلام فرموده‌اند که اگر کشوری آب و خاک داشته باشد، اما به دیگران وابسته باشد، از رحمت الهی به دور خواهد ماند.

این مرجع معظم تقلید گفت: عدالت نه‌تنها در رشد اقتصادی، بلکه در تمامی ابعاد جامعه تأثیرگذار است.

آیت الله جوادی آملی خاطر نشان کرد: روایات بسیاری تأکید دارند که اجرای عدالت، برکاتی فراتر از چهل شبانه روز باران دارد و شهید بهشتی و دیگر بزرگان نظام قضایی، همواره بر لزوم اجرای عدالت برای آبادانی کشور تأکید داشته‌اند.

استاد سطوح عالی حوزه‌های علمیه گفت: دستگاه قضایی کشور با مسئولیت خطیر خود در قبال اجرای عدالت، باید مسیر درست را برای آیندگان هموار کند و از آرمان‌های شهدای گرانقدر حراست نماید.

رئیس قوه قضاییه در دیدار با آیت‌الله جوادی آملی، گفت: به هر میزان که مسائل و مشکلات در کشور زیاد شود سرریز آن به قوه قضاییه می‌رسد و ما شاهد افزایش حجم پرونده‌ها خواهیم بود.

وی بیان داشت: قوه قضاییه به موجب قانون در حوزه‌های مختلفی دارای وظیفه و مسئولیت است، که از جمله آنها می‌توان به احیای حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: علاوه بر آن در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز این توقع از دستگاه قضا می‌رود که منشا اثر باشد و به دستگاه‌های مسئول کمک برساند.

رئیس دستگاه قضا خاطر نشان کرد: ما از شما اعاظم استمداد می‌طلبیم تا با توصیه‌ها و رهنورد‌های خود، ما را برای حل مسائل مبتلابه کشور، راهنمایی و ارشاد کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.