مجید فتاحزاده گفت:در پی بارش شدید برف و وقوع سیلاب در محورهای مواصلاتی استان اردبیل به ۲۴۴ خودرو توسط امدادگران این جمعیت امدادرسانی شده و به ۱۵ نفر اسکان اضطراری داده شد.
معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: در محورهای مواصلاتی سراب - اردبیل نیز نیروهای امدادی این جمعیت با حضور ۱۲ نیروی عملیاتی با یه دستگاه خودرو به ۶۸ نفر از حادثهدیدگان امدادرسانی و ۱۷ خودرو گرفتار شده در برف و کولاک نجات دادند.
به گفته او، در این محور ۲۱ نفر نیروی عملیاتی با سه دستگاه خودرو به ۱۰۳۶ نفر حادثه دیده کمک رسانی و در بین آنها پتو، بیسکویت، آب معدنی، خرما، کنسروجات و نان و … توزیع کردند.
فتاح زاده افزود: امدادگران هلال احمر استان اردبیل در تمامی محورهای مواصلاتی استان اردبیل در آماده باش کامل به سر میبرند.
منبع: فارس