سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرگ دلخراش عابر پیاده در تصادف با اتوبوس شرکت واحد

مرکز بر خط پلیس راهور تهران بزرگ از دو فقره تصادف منجر به فوت چهارشنبه ۲۴  بهمن ماه خبر داد.

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از دو فقره تصادف فوتی در نیمه شب چهارشنبه خبر داد و گفت : تصادف اول حوالی ساعت  ۰۰:۵۹ در بزرگراه آزادگان مسیر  غرب به شرق  لاین  کندرو (مرتضی گرد )رخ داد که در آن دو دستگاه موتور سیکلت به علت نامعلوم با هم برخورد کرده که در اثر شدت ضربه و جراحات وارده هر دو راکب موتور در دم فوت شدند و دو سرنشین دیگر آن مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی در ادامه گفت: متاسفانه تصادف دیگر حوالی ساعت  ۱:۳۲ در بزرگراه همت مسیر شرق به غرب  بعد از شیخ بهایی اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد با عابر پیاده ای که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در پی این حادثه عابر پیاده جان خود را از دست داد.

سرهنگ کشیر در پایان افزود : علل تامه این تصادفات توسط تیم کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
روی اتوبانهای داخل شهری باید هر ۲۰۰ متر یه پل هوایی با پله های ۵ سانتیمتری احداث بشه
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
خودش مقصره ،در شهر عابرهای پیاده ی بسیاری هستند که با کاپشن مشکی بسرعت وسط خیابان می دوند تا از عرض خیابان رد بشوند .ماشین ها هم مجبورند بسرعت ترمز کنند و ماشین پشتی هم بهشون از پشت میزنه.در حالی که چند متر اون طرفتر پل عابر پیاده است و عابر برای این به خودش زحمت نده خودش و دیگران را به زحمت می اندازه.