سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حماس: اظهارات نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین در عربستان، استعمارگرانه است

جنبش حماس پیشنهاد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره تشکیل کشور فلسطین در خاک عربستان را محکوم کرد و آن را «استعمارگرانه» دانست.

به نقل از رسانه‌های فلسطین، جنبش حماس در بیانیه‌ای پیشنهاد «بنیامین نتانیاهو» درباره تشکیل کشور فلسطین در خاک عربستان سعودی را به شدت محکوم کرد.

در بیانیه حماس آمده است: سخنان نتانیاهوی جنایتکار و پیشنهاد وی در خصوص تشکیل کشور فلسطین در خاک عربستان، سخنانی خصمانه علیه عربستان و ملت فلسطین و بیانگر رویکرد برتری جویانه و افکار استعماری است که حقوق تاریخی صاحبان این سرزمین را نادیده می‌گیرد.

حماس افزود: ما موضع عربستان را در مخالفت با این اظهارات غیرمسئولانه و وقیحانه که فاقد ابتدایی‌ترین عرف دیپلماتیک است، تحسین می‌کنیم و از موضع ثابت ریاض علیه هر گونه طرحی برای کوچاندن ملت فلسطین و حمایت مستمر آن از آرمان عادلانه فلسطین و حق مشروع این ملت در تشکیل کشور مستقل فلسطین در سرزمین خود، قدردانی می‌کنیم.

این جنبش همچنین اتخاذ موضع یکپارچه عربی را در مقابله با این اظهارات استعمارگرانه که «بیانگر طمع‌ورزی و توسعه‌طلبی رژیم اشغالگر در جهان عرب است»، خواستار شد و بر ضرورت اتخاذ اقدامات موثر جهت وادار کردن این رژیم به توقف تجاوزات مستمر علیه ملت فلسطین تأکید کرد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی به کانال ۱۴ تلویزیون رژیم اشغالگر گفت که طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای انتقال فلسطینی‌ها به کشور‌های همسایه مانند مصر و اردن، یک طرح برای «روز پس از جنگ غزه» است.

او همچنین خواهان تشکیل یک کشور فلسطینی در خاک عربستان سعودی شد.

این اظهارات، واکنش تند ریاض را به همراه داشت و وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: ذهنیت تندرو و اشغالگرانه، معنا و مفهوم خاک فلسطین برای مردم فلسطین و پیوند آنها با این مرز و بوم را درک نمی‌کند.

این بیانیه تاکید کرد که عربستان اینگونه اظهارات را که با هدف منحرف کردن افکار عمومی از جنایت‌های مداوم اشغالگران در غزه مطرح می‌شود، به طور قاطع رد می‌کند.

برپایه این گزارش، وزارت خارجه عربستان در بیانیه خود، صلح دائمی را در گرو پذیرش همزیستی مسالمت آمیز از طریق به اصطلاح راهکار «دو دولتی» دانست.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.