سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایش بلیت پرواز‌های داخلی در ۲۲ بهمن انجام شد/ تنها یک شرکت هواپیمایی سقف قیمتی را رعایت نکرد+عکس

طبق پایش‌های روزانه صورت گرفته، در بسیاری از مسیر‌های داخلی سقف قیمتی رعایت شده، اما یک شرکت در مسیر تهران-بندرعباس سقف قیمتی را رعایت نکرده است.

پایش نرخ بلیت شرکت‌های هواپیمایی در مسیر‌های مختلف داخلی با همکاری انجمن شرکت‌های هواپیایی در دستورکار قرار گرفته است به طوری که در ۲۲ بهمن ماه تنها شرکت هواپیمایی آسمان  در کلاس پروازی اکونومی با حداکثر نرخ ۲ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۷۷۳ تومان  در مسیر تهران- مشهد  عرضه می‌شود.

اما شرکت هواپیمایی آتا در همین مسیر اقدام به عرضه بلیت  با نرخ ۳ میلیون و ۴۹۵ هزار و ۹۸۷ در کلاس نرخ اکونومی کرده است.

براساس این گزارش  درمسیر تهران - تبریز هم  شرکت هواپیمایی آتا اقدام به عرضه بلیت با نرخ ۳ میلیون و ۱۱۱ هزار و ۳۷۲ کرده که سقف قیمتی را رعایت کرده‌اند. اما در مسیر تهران- کیش هم سقف نرخ کلاس پروازی اکونومی ۴ میلیون و ۲۴۶ هزار و ۱۰۰ تومان است که براساس پایش‌های صورت گرفته به طور میانگین تمامی شرکت‌های هواپیمایی این سقف نرخی را رعایت کرده‌اند.

اما در مسیر تهران- بندرعباس سقف قیمتی در کلاس پروازی اکونومی ۴ میلیون و ۲۴۲ هزار و ۱۰۰ تومان بوده و سقف قیمتی در کلاس پروازی پرمیوم ۶ میلیون و ۳۶۹، ۱۵۰ تومان بوده است، اما شرکت هواپیمایی وارش سقف قیمتی پرمیوم را رعایت نکرده و بلیت در این مسیر را حداکثر  ۷ میلیون و ۵۶۵ میلیون را در این مسیر عرضه کرده است.

 

برچسب ها: پرواز ، پرواز داخلی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۵۱ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳
2بار تو سال گرونش کردن مگه دیگه بیشتر از این هم جا داره که رعایت بکنن