سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لایحه حمایت جامع از سالمندان در حال تصویب نهایی در هیات دولت است

به گفته رئیس سازمان بهزیستی کشور لایحه حمایت جامع از سالمندان در حال تصویب نهایی در هیات دولت است و و پس از تصویب تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور شامگاه شنبه در نخستین جلسه شورای سالمندی استان‌ها در کهگیلویه وبویراحمد گفت: به زودی برش استانی سند جامع سالمندی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

وی با بیان اینکه سند جامع حمایت از سالمندان در استان‌ها ۱۰ شاخص مهم دارد، گفت: یکی از اولویت‌های مهم سازمان بهزیستی کشور به عنوان یک مسأله اصلی دولت چهاردهم حمایت همه جانبه از سالمندان است.

او گفت: باید بپذیریم که موضوع سالمندی در کشور مورد غفلت واقع شده است.

حسینی یادآور شد: در همین راستا نیز جلسه شورای سالمندان از هفته آینده با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: به دلیل اهمیت موضوع موج سالمندی در کشور این شورا با حضور و ریاست شخص رئیس جمهور برگزار می‌شود.

حسینی به آمار‌های جمعیتی اشاره کرد و افزود: هم اینک ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند و پیش‌بینی می‌شود که در سال ۱۴۳۰، ایران به یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا تبدیل شود. در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۳۱۵۳ نفر از سالمندان معلول مرد و ۲۰۲۹ زن سالمند سرپرست خانوار وجود دارد.
وی تأکید کرد: باید برای سالمندی فکری کنیم، زیرا هرچه به سمت جمعیت سالخورده‌تر پیش برویم، نشان‌دهنده افزایش امید به زندگی است. اما این امر نیازمند تفکر و چاره‌اندیشی است.

جمعیت سالخورده ایران، جمعیتی چندلایه و چندوجهی است که شامل افرادی با معلولیت، زنان سرپرست خانوار و بیماران می‌شود ،اگر ما برای سالمندی برنامه‌ریزی نکنیم، این دوره از زندگی می‌تواند با بحران‌های جدی همراه باشد.

حسینی در ادامه به اهمیت دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: سالمندی می‌تواند به‌عنوان یک دوره سازنده و اقتصادی تلقی شود.

این دوره فرصتی است که سالمندان می‌توانند به فعالیت‌های اقتصادی بپردازند و به رشد اقتصاد کشور کمک کنند.

سالمندانی که مهارت‌های لازم را دارند، نیازی به آموزش مجدد ندارند و می‌توانند در مشاغل خرد و سبک فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: باید برای سالمندی فکری کنیم، زیرا هرچه به سمت جمعیت سالخورده‌تر پیش برویم، نشان‌دهنده افزایش امید به زندگی است. اما این امر نیازمند تفکر و چاره‌اندیشی است.

جمعیت سالخورده ایران، جمعیتی چندلایه و چندوجهی است که شامل افرادی با معلولیت، زنان سرپرست خانوار و بیماران می‌شود. اگر ما برای سالمندی برنامه‌ریزی نکنیم، این دوره از زندگی می‌تواند با بحران‌های جدی همراه باشد.»
حسینی در ادامه به اهمیت دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: سالمندی می‌تواند به‌عنوان یک دوره سازنده و اقتصادی تلقی شود. این دوره فرصتی است که سالمندان می‌توانند به فعالیت‌های اقتصادی بپردازند و به رشد اقتصاد کشور کمک کنند. سالمندانی که مهارت‌های لازم را دارند، نیازی به آموزش مجدد ندارند و می‌توانند در مشاغل خرد و سبک فعالیت کنند.

منبع:ایران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۱ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳
همه کارهای کم تحرک مثل رانندگی و کارمندی باید به سالمندا واگذار بشه
ناشناس
۱۰:۲۰ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳
قشر سالمند = قشر ناتوان
ناشناس
۱۰:۱۹ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳
اولیش نصب آسانسور تو متروها و پلهای عابر پیاده باید باشه و دوم همه پله ها باید ۵ سانتی متری بشن و سوم به ازای هر ۵۰۰ سالمند یه استخر زده بشه