سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هدفگذاری ۵ میلیون تن ترانزیت در سال ۱۴۰۴

مدیر عامل راه‌آهن گفت: بخش بازرگانی راه آهن در تلاش است تا حدنصاب ۵ میلیون تن ترانزیت را طی سال ۱۴۰۴ بدست آورد.

مدیرعامل راه آهن با اشاره به افزایش مذاکرات و بهبود دیپلماسی ریلی در دولت چهاردهم، گفت که با استفاده از موقعیت ویژه جغرافیایی ایران و ورود وزارت خارجه به مذاکرات ریلی، به توسعه خطوط ریلی با کشور‌های همسایه امیدواریم.

 ذاکری با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به اهمیت جایگاه ویژه جغرافیایی ایران و کریدور‌های عبوری از کشورمان، تاکید کرد که حجم ترانزیت ریلی ایران باید به واسطه این موقعیت ویژه افزایش یابد.

ذاکری ضمن تاکید بر اهمیت ترانزیت ریل پایه در کشور، عدم توسعه ترانزیت و حمل و نقل ریلی را به ضرر مصرف سوخت کشور دانست و گفت که بخش بازرگانی راه آهن در تلاش است تا حدنصاب ۵ میلیون تن ترانزیت را طی سال ۱۴۰۴ بدست آورد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به لزوم توسعه همکاری‌های ریلی با کشور‌های همسایه، برگزاری جلسات مدیران ریلی در مناطق مرزی کشور را مفید دانست.

منبع: راه‌آهن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.