سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر جهادکشاورزی:

دست واسطه‌ها را کوتاه می‌کنیم/تعادل در بازار عرضه سیب زمینی

وزیر جهادکشاورزی با اشاره به دلایل اصلی نوسانات قیمت سیب زمینی در کشور گفت: این نوسانات به دلیل افزایش صادرات بود.

غلامرضا نوری قزلچه روز پنجشنبه در حاشیه حضور خود در اجلاسیه سراسری شورای عالی استان‌ها اظهار کرد: باید به این موضوع توجه داشت که افزایش قیمت سیب زمینی به دلیل کمبود این کالای موردنیاز مردم نبود و اکنون نیز قیمت این محصول در حال بازگشت به حد تعادل است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: باید در عرضه همه کالا‌های اساسی موردنیاز مردم به گونه‌ای عمل شود که دست واسطه‌گران کوتاه شود و در نهایت به فکر تولیدکننده و مصرف‌کننده باشیم.

به گفته وی، جلسات متعددی از یک ماه گذشته برای تامین و نظارت کالا‌های اساسی در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال تشکیل شده که به طور یقین یک بازار عادی و بدون نوسانات بدور از هرگونه تنش در این روز‌های پایانی سال و برای ماه رمضان خواهیم داشت.

نوری قزلچه درباره افزایش قیمت روغن و کره در بازار نیز گفت: این افزایش قیمت‌ها به دلیل افزایش جهانی این محصولات موردنیاز در بازار بوده است، اما همه تلاش خود را بکار گرفته‌ایم تا قیمت این محصولات به صورت جدی کنترل و مدیریت شود.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه اضافه کرد: کالا‌های اساسی که از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند از سوی این وزارتخانه قیمت‌گذاری می‌شود و در همین راستا روی همه این کالا‌ها نظارت جدی خواهیم داشت تا بتوانیم از گرانفروشی کالا‌های موردنیاز مردم در ایام مختلف سال جلوگیری شود.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.