سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر امور خارجه:

آمریکایی‌ها بدانند فشار حداکثری یک تجربه شکست خورده است

به گفته سید عباس عراقچی فشار حداکثری یک تجربه شکست خورده است و امتحان مجدد آن نیز به شکست دیگری تبدیل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین نیک خوی متین - سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در خصوص صحبت‌هایی که دیشب توسط رئیس جمهور آمریکا مطرح شد، معتقد هستم که فشار حداکثری یک تجربه شکست خورده است و امتحان مجدد آن نیز به شکست دیگری تبدیل خواهد شد. اگر موضوع اصلی این است که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نرود، این قابل حصول است. خیلی موضوع مشکلی نیست. ایران یک عضو متعهد NPT بوده است.

وی در ادامه اظهار کرد: مواضع ایران در خصوص سلاح هسته‌ای کاملا مشخص است. فتوای مقام معظم رهبری نیز وجود دارد که تکلیف را برای همه ما روشن کرده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۳۴ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
آره از شاخص هاتون پیداست
ناشناس
۱۸:۰۹ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
آره دیگه شکست خوردست شما که تو کاخ هاتونید چه فهمید..خیلی شکست خوردست که حقوق ما یه زمانی به دلار میشد ۲۰۰۰ دلار..الان شده ۲۰۰ دلار..کاملا شکست خوردست