سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قرارداد‌های مسکونی دو ساله منعقد شده، اما ۱۳ ساله ساخته می‌شوند

نایب رئیس انجمن نخبگان علمی گفت: بسیاری از پروژه‌های مسکونی در کشور با قرارداد‌های دوساله منعقد شده، اما ۱۳ ساله ساخته می‌شوند که در این زمینه باید بخش خصوصی وارد شود.

باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ محبوبه‌کباری - سعید محمد نایب رئیس انجمن نخبگان علمی در همایش صنعت ساختمان گفت:  چیزی که نجات می دهد ساختمان را بخش خصوصی است باید برای بخش خصوصی انگیزه ایجاد کنیم و سد و موانع را برداریم  در صورتی که  بخش خصوصی وارد عرصه شود باید برای آنها انگیزه ایجاد کنیم و تمامی بورکراسی های اداری را در این حوزه برداریم.

او گفت: بسیاری از سازندگان و بخش خصوصی با دلیل اینکه دستگاه ها سنگ اندازی می‌کنند واحدهای را که ساخته اند به فروش نمی‌رسانند و اعلام می‌کنند نگهداشتن این واحدها برای ما صرفه اقتصادی بیشتری دارد.

او بیان کرد: بسیاری از پروژه‌های مسکونی با قراردادهای دوتا سه ساله منعقد می شود اما مدت زمان ساخت آنها ۱۳تا ۱۴سال  به طول می کشد که همین  امر برای سازندگان طولانی شده است‌.

وی ادامه داد: بسیاری از پروژه‌های عمرانی و حمل ونقلی  را می توان از طریق اوراق و واگذاری به مردم تامین مالی کرد به طوری که‌ در پروژه‌ آزاد راه غدیر با واگذاری اوراق به مردم تامین مالی شد و ظرف مدت دو سال ساخته شد.

برچسب ها: مسکن ، ساخت مسکن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.