سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در دریای عمان را توقیف کرد

رییس حوزه قضایی جاسک در استان هرمزگان از کشف یک فروند شناور حامل ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط نیروی دریایی سپاه در دریای عمان خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین علی امامی رییس حوزه قضایی جاسک اظهار کرد: با هماهنگی مقام قضایی، رزمندگان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از شناسایی یک فروند شناور حامل سوخت قاچاق در آب‌های دریای عمان، نسبت به توقیف آن اقدام کردند.

وی با اشاره به دستگیری ۶ قاچاقچی در این رابطه، خاطرنشان کرد: در بازرسی از این شناور بیش از ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط شده است.

رییس حوزه قضایی جاسک در استان هرمزگان با بیان اینکه مرتکبان قاچاق سازمان‌یافته سوخت علاوه بر جریمه نقدی و مجازات حبس به ضبط اموال ناشی از جرم نیز محکوم می‌شوند، گفت: در راستای اجرای ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا، شناور دخیل در امر قاچاق نیز به‌نفع دولت ضبط خواهد شد.

امامی با اشاره به اینکه پرونده شناور متخلف در سیر مراحل رسیدگی قضایی قرار دارد، یادآور شد: سوخت‌های کشف شده از شناور مذکور هم طبق روال قانونی با دستور قضایی تحویل شرکت پخش و توزیع فرآورده‌های نفتی شده و به چرخه توزیع قانونی بر می‌شود.

همچنین در عملیاتی دیگر ابراهیم طاهری دادستان عمومی و انقلاب میناب نیز از کشف مشک ماری حاوی ۱۵۳ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش ۴۸ میلیارد ریال در بندرکرگان از توابع این شهرستان خبرداد و گفت:سوخت‌های کشف شده طبق روال قانونی با دستور قضایی تحویل شرکت پخش و توزیع فرآورده‌های نفتی شده و وارد چرخه توزیع قانونی می‌شوند.

منبع: روابط عمومی دادگستری هرمزگان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.