سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بررسی و نظارت بر نحوه فعالیت نیرو‌های شهربان هوشمند می‌شود

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان از انعقاد قراردادی با دانشگاه امام حسین (ع) درخصوص پایش هوشمند حریم شهر تهران خبر داد.

امیر یزدی، مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان با اشاره به تغییرات البسه کارکنان این شرکت اظهار کرد: تاکنون چیزی که به عنوان البسه شهربان استفاده می‌شد دو مدل بود؛ یک رنگ برای همکاران شهربان و رنگ دیگر برای همکاران حریم‌بان. در برنامه ریزی جدید، لباس‌ها متحدالشکل شده است. قرارداد دوخت آن با مجموعه کوثر که زنان سرپرست خانوار است، منعقد شده و البسه تا آخر سال تولید و در اختیار کارکنان قرار خواهد گرفت. 

وی در ادامه پیرامون فایده انتقال نیرو‌های اجرایی به مناطق گفت: دستورالعمل انتقال نیرو‌های اجرایی نهایی و مصوب شد. این اقدام مزیت‌های زیادی دارد؛ ازجمله اینکه این نیرو‌ها صددرصد در اختیار مدیریت منطقه هستند و این دوگانگی که تا الان وجود داشته بین مناطق و شرکت شهربان برطرف خواهد شد. البته دستورالعمل‌هایی هم هست که برای ارتقا و جا به جایی نیرو‌ها داده می‌شود؛ ما نیز این دستورالعمل‌ها را به مناطق می‌دهیم. به نظر می‌رسد این وضعیتی که مناطق و شرکت با آن مواجه هستند برطرف خواهد شد و شاهد یک فرماندهی واحد در مناطق هستیم. ما به عنوان شرکت، برنامه ریزی و نظارت را دنبال می‌کنیم. مهم فرماندهی است که این فرماندهی به مناطق انتقال پیدا کرده است. اختیار این نیرو‌ها پیش از این به طور کامل به مناطق واگذار نشده بود و بعد از این اختیار صددرصدی در اختیار مناطق خواهد بود.

یزدی درباره هوشمندسازی البسه و ناوگان شرکت شهربان و حریم‌بان نیز خاطرنشان کرد: ما چند کار را همزمان دنبال می‌کنیم. دوربین البسه در فاز اول برای ۱۴۰۰ نفر از نیرو‌های شرکت در حال آماده سازی است. این دوربین‌ها روی البسه همکاران نصب خواهد شد و همزمان عکس و فیلم می‌گیرد و می‌توانیم با آنها گفت‌و‌گو کنیم. همچنین موقعیت نیرو را نشان می‌دهد. قطعا به این صورت ما می‌توانیم داده‌ها را به صورت هوشمند بررسی کنیم.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان با بیان اینکه از طریق دوربین‌های البسه کنترل رفتار عوامل شرکت امکان پذیر است، تاکید کرد: همین دسترسی که برای نظارت به نیرو‌های کل تهران برای ما ایجاد شده را در اختیار شهرداران مناطق و نواحی، برای کنترل نیروهایشان می‌گذاریم. همچنین با AVL نیز به صورت الکترونیک رفتار سرنشینان خودرو بررسی خواهد شد؛ اینکه در کجا تردد کرده و به چه میزان توقف داشته‌اند، کنترل می‌شود. با استفاده از دوربین خودرو‌ها نیز که از بیرون خودرو به صورت ۳۶۰ درجه فیلم برداری و داخل کابین خودرو را ثبت می‌کند، می‌توانیم همکاران را ببینیم و با آنها گفت‌و‌گو کنیم. 

وی ادامه داد: پیرامون پایش هوشمند حریم شهر تهران قراردادی با دانشگاه امام حسین (ع) منعقد شده است. در این پایش که به صورت تصویربرداری هوایی است، حریم شهر تهران اسکن می‌شود. بعد از تهیه این اسکن، هرگونه تغییر توسط هوش مصنوعی به ما گزارش داده می‌شود و ما به این شکل می‌توانیم محدوده حریم تهران که حدود ۶ هزار کیلومتر مربع هست را کنترل کنیم. 

یزدی خاطرنشان کرد: وقتی که حریم را توسط هوش مصنوعی کنترل می‌کنیم اگر جایی کوچک‌ترین تغییری ایجاد شده باشد اعم از ساخت و ساز، کاشت و قطع درخت، خاک برداری، دیوارکشی و ... گزارش داده می‌شود. بعد از گزارش، بازدید انجام خواهد شد و اگر موضوعی باشد رفع خلاف می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان درباره نوسازی و اورهال ناوگان این مجموعه هم گفت: امسال قرار بود یک سوم ناوگان نوسازی بشود که تا امروز ۸۰ دستگاه نوسازی شده است. پیگیر هستیم تا پایان سال تعداد دیگری نیز اضافه بشود. تا سه سال آینده ناوگان کاملا تغییر می‌کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.