سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماده سرطان‌زایی که در قنادی‌ها استفاده می‌شود + فیلم

متخصص طب سنتی در خصوص ماده سرطان‌زای فولکس نکاتی را بیان کرد.

ستاری متخصص طب سنتی در مورد ماده سرطان زایی به نان فولکس که در انواع کیک و خامه قنادی برای حجم دهی بیشتر و بالا رفتن ماندگاری شکل ظاهری کیک استفاده می شود صحبت کرد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۰۷ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
یعنی آدمکش است و قنادهایی که استفاده می کنند آدمکشند. پس چرا آزادند؟
ناشناس
۰۸:۲۰ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
اگر واقعا ماده سرطان زا هست چرا مسولان محترم غذا و دارو صداشون در نمیاد داخل دهانشو ماست بسته اند جان مردم براشون اندازه جان پشه ای ارزش ندارد
ناشناس
۰۰:۵۶ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
پس هر کی خامه خورده سرطان داره الان??
ناشناس
۲۳:۳۴ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
خوب ..پس وزارت بهداشت و درمان..با معاونت غذا و داروی آن...چکار می‌کنند.. تماشاچی هستند و حقوق می‌گیرند تا سرطان تقدیم کنند ؟!!
ناشناس
۲۲:۴۱ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
چرا اجازه استفاده در مواد غذایی میدهید.
ناشناس
۲۰:۵۲ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
بنده خدا مجری تازه فهمید چه سرطانی رو مزه مزه کرد.
ناشناس
۱۸:۴۸ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
چیز سالم وجود ندارد
ناشناس
۲۳:۴۴ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
پس چرا وزرات بهداشت اجازه استفاده میده کجاست عدالت مردم بکشید خوب باجان مردم هیچ است
ناشناس
۱۸:۰۲ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
یا خداااا. من عاشق شیرینی و کیک هستم که
ناشناس
۱۷:۵۴ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
این مال ان وقت ها بود که عید می شد شیرینی می خریدیم خوشحال بودیم شیرینی می خریدیم نه الان که اینقدر گرون شده که سالی یه بار به زور شیرینی می خریم