سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شکایت غلامرضا محمدی از قهرمان جهان

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان از ملی‌پوش سابق تیم ملی به دلیل حمله به خود در سالن رقابت های کشتی در کرمانشاه، به مراجع قضایی شکایت کرد.

سبحان یاری دارنده مدال طلای کشتی آزاد جوانان جهان ۲۰۲۲، روز گذشته جمعه در شرایطی که تماشاگر رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جوانان کشور در کرمانشاه بود، خود را به کنار تشک کشتی رساند و با لگد به سمت غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان حمله ور شد و او را نقش بر زمین کرد و سپس از سالن مسابقات گریخت.

به دنبال این اتفاق، غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان از سبحان یاری به مراجع قضایی شکایت کرد و علاوه بر آن نیز حمید یاری رییس سازمان لیگ مسابقات کشتی نیز گزارش مکتوب این اتفاق را در اختیار علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی قرار داد.

احتمال محرومیت سنگین این کشتی‌گیر از سوی کمیته انضباطی فدراسیون کشتی وجود دارد و او همچنین باید در مراجع قضایی پاسخگوی اقدام خود باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۴۶ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
فرهنگ صفر
ناشناس
۱۵:۰۹ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
سبحان عزیز فورا باید معذرت خواهی کند. احترام اصل اول کار در اجتماع است.
حسنی
۱۳:۵۹ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
بعضی سلبریتی ها که معروف میشوند خودشان راگم میکنند خیال میکنند چون مدال دارند بلاتر از قانون هستند مرام قهرمانی بویژه در کشتی احترام به بزرگترها ست هرقهرمانی باید جنبه قهرمانی داشته باشد