سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نواختن زنگ انقلاب در مدارس استان سمنان

دانش‌آموزان سمنانی با نواختن زنگ انقلاب در مدرسه‌ها با حضور مسوولان استانی ورود به ۴۷ سالگی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند

استاندار سمنان نیز در این آیین بر اهمیت نقش آموزش و پرورش در شکل‌دهی به نسل آینده کشور تأکید کرد و سرمایه‌گذاری بیش از پیش در این‌حوزه به‌منظور ارتقا کیفیت آموزشی و تکریم معلمان و دانش‌آموزان خواستار شد.

محمدجواد کولیوند با تبریک دهه فجر و تقارن آن با اعیاد شعبانیه، بر لزوم تلاش برای تبدیل شدن به یاران واقعی امام زمان(عج)، تأکید و با اشاره به وظیفه خطیر آموزش و پرورش در ساخت نسل آینده کشور بیان کرد: مدیرانی که امروز در جایگاه‌های مختلف قرار دارند، از دل همین آموزش و پرورش بیرون آمده‌اند و باید با انگیزه و تلاش مضاعف، نسل جدیدی را تربیت کرد که بتواند کشور را به سمت پیشرفت هدایت کند.

وی افزود: هزینه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است و با تکریم معلمان و دانش‌آموزان و فراهم‌سازی فضاهای آموزشی می‌توان به پیشرفت‌های بزرگ دست یافت.

وی تأکید کرد: باید با همکاری شهرداران و مسوولان، اعتباراتی برای نوسازی مدارس و بهبود شرایط آموزشی فراهم شود و این نهضت که از سوی رییس‌جمهور و وزیر آموزش و پرورش آغاز شد نیاز به اراده و همکاری همه دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.