سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۹۵ پروژه راهداری همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد

به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان ، ۹۵ پروژه راهداری با اعتباری معادل ۱۶ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی - فرزاد حسنی اظهار کرد: با هدف ارتقای ایمنی و ارائه خدمات به مردم و کاربران جاده‌ای، ۹۵ پروژه راهداری با اعتباری معادل ۱۶ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی در ادامه به پروژه‌های مورد افتتاح اشاره و عنوان کرد:  با اعتبار ۸ هزار ‌و ۲۴۰میلیارد ریال و در قالب ۴۳ پروژه، ساخت و بهسازی راه‌های روستایی به طول ۹۸ کیلومتر به‌همراه ۳۳۹ کیلومتر روکش آسفالت (راه‌های اصلی، فرعی و روستایی) با اعتبار ۶ هزار و ۷۵ ریال در ۴۱ پروژه مورد افتتاح قرار خواهد گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان به دیگر پروژه‌های آماده افتتاح در ایام مبارک دهه فجر اشاره کرد و گفت: ارتقای حفاظ ایمنی میانه راه‌ها و نواحی پرتگاهی، پل و بهسازی حفاظ‌های موجود به طول ۳۲ کیلومتر با هزینه کرد ۴۵۰ میلیارد ریال که به تعداد چهار پروژه است و یک پروژه روشنایی نقطه‌ای نیز با اعتباری معادل ۴۰ میلیارد ریال در هفت نقطه روشن شد. 

حسنی با بیان اینکه در قالب ۲ پروژه با اعتبار ۸۸۲ میلیارد ریال در سطح جاده‌های استان سه هزار و ۵۳۰ کیلومتر خط کشی سرد صورت گرفته است، افزود: در راستای رفع نقاط پرتصادف با هزینه کرد ۵۰۰ میلیارد ریال در قالب چهار پروژه، هفت نقطه ایمن سازی شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.