سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه‌های شناسایی محصولات آرایشی ناسالم

مدیرکل آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، راه‌های شناسایی محصولات آرایشی ناسالم را تشریح کرد.

مهدی انصاری اظهار کرد: یکی از مشکلات در حوزه آرایشی - بهداشتی این است که برخی از این فرآورده‌ها ممکن است از راه‌های غیرقانونی و قاچاق وارد کشور شود؛ این محصولات می‌توانند خطراتی را برای مصرف کنندگان داشته باشند، از جمله این خطرات استفاده از مواد اولیه بی‌کیفیت و شرایط حمل و نقل نامناسب است.

وی افزود: طبیعی است که عدم پایداری موادی که در ساخت فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز مورد استفاده قرار می‌گیرد و در صورتی که شرایط حمل و نقل و نگهداری درست رعایت نشود می‌تواند به مواد مضر تبدیل شده و به سلامت مصرف کننده آسیب جدی برساند.

مدیرکل آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه کنترل کیفیت فرآورده‌های آرایشی - بهداشتی منابع مختلفی وجود دارد، گفت: بر اساس شاخص‌های تعریف شده می‌توانیم آزمون‌های کنترل کیفی را انجام دهیم؛ این منابع یا بین المللی هستند و یا استاندارد‌های ملی برای آن‌ها وجود دارد که برای هر نوع فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی تعریف شده است که باید چه مشخصاتی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: درصوتی که مشاهده شد یک کرم دو فاز شده یعنی آب و روغن آن جدا شده‌اند، یا به صورت دانه دانه دیده می‌شود، یا در سطح پوست زبری آن احساس می‌شود، تغییر رنگ داده و چند رنگ است و یا بوی نامناسبی دارد، مشخص است که فرآورده سلامت نیست و یا فاسد شده است.

منبع: سازمان غذاودارو

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.