سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محمد تنابنده:

در سری جدید پایتخت حضور ندارم

کارگردان فیلم «آبستن» دلیل عدم حضورش در قسمت جدید سریال «پایتخت» را همکاری با منوچهر هادی دانست و گفت: من آن زمان درگیر سریال «ماه عسل» بودم.

محمد تنابنده، کارگردان فیلم «آبستن» در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش درباره این فیلم که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در می‌آید، گفت: فیلم «آبستن» اولین تجربه کارگردانی من و برادرم مصطفی است و یک سکانس پلان است. این فیلم درباره چند جوان است، که می‌خواهند به طور غیرقانونی و پنهانی از کشور خارج بشوند. هر کدام از آنها ماجرایی دارند و در یک کلبه‌ای در آستارا دورهم جمع شدند و می‌خواهند یک ساعت و نیم دیگر حرکت کنند. ما یک ساعت و نیم آینده آنان را طی یک پلان طولانی در فیلم می‌بینیم.

تنابنده در پاسخ به این سوال که آیا فیلم «آبستن» در همان فضای فیلم «ماهی و گربه» به کارگردانی شهرام مکری روایت می‌شود؟ توضیح داد: «آبستن» بیشتر بر شخصیت‌های فیلم و روابط آنها در لوکیشن زیبا و چشم‌نواز تکیه کرده است. به هر نحوی که هرجا شما دوربین را می‌چرخانید، یک قاب عکس زیبا می‌بینید. اگرچه فیلم «ماهی و گربه» فیلم خوبی بود، ولی «آبستن» آنقدر سیاه نیست.

کارگردان فیلم «آبستن» با بیان اینکه در چند جشنواره خارجی این فیلم به نمایش درآمده، که می‌توان به کشور‌های افریقای جنوبی، اسپانیا، ایتالیا و روسیه اشاره کرد، افزود: این فیلم چندبار کاندید شده و چندتا جایزه کسب کرده است. از بازیگران فیلم هم می‌توان به عباس غزالی، سوگل خلیق، توماج دانش بهزادی، رها خدایاری، مجتبی شفیعی، تیما تقی‌زاده، عماد درویش و ملیسا چوپانی اشاره کرد.

وی در پاسخ به این سوال که پیش‌تر خودتان تجربه بازیگری داشتید؟ بیان کرد: خیر، من بیشتر فیلمنامه کار کردم. کار‌هایی مانند «نون خ ۲»، «پایتخت»، «دودکش ۲»، «قرعه» و ... نوشتم. البته در «قسم» هم نقش کوتاهی را بازی کردم. بنابراین، سریال «پایتخت» و فیلم «قسم» تنها همکاری من با برادرم محسن است. متاسفانه در سری آخر پایتخت حضور ندارم. چون درگیر همکاری با سریال «ماه عسل» منوچهر هادی بودم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۴۸ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
نقی معمولی فیلمش عالی با ارسطو
مریم رحمانی
۱۴:۵۴ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
سلام اصلا از این سریال پایتخت راضی نبوده و نیستم فرهنگ با قدمت و اصیل مازندرانی را برای مردم بد نشان داد بسیار متاسف هستم.
مریم علیزاده
۱۳:۵۰ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
خدا را شکر که نیستند. کلا سریال پایتخت خیلی به فرهنگ اصیل مازندرانی خدشه وارد کرد اصلا فرهنگ اصیل مازندرانی را تحریف و بسیار بد جلو داد در صورتی که چنین نبود ان شاالله پایتخت 7 ساخته نشه.
شهروز
۰۰:۵۶ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
فقط پایتخت تونست شمال بهتر اخودش معرفی کنه
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
واقعا ملت نمیدونم چرا یکم متن رو دقیقتر نمیخونید بعد نظر بدید
نوشته محمد تنابنده نه محسن تنابنده!
التماس عقل و تفکر!!!
میثم
۰۷:۳۶ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
یکی از بهترین سریال هاست دم محسن تنابنده گرم
محمد رضا
۲۱:۳۵ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
گفته محمد تنابنده نه محسن تنابنده
ناشناس
۱۹:۰۹ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
خدا را شکر . سریال که به درد نمی خورد بخصوص با تنابنده .
Sss
۰۰:۱۰ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
تنابنده خودشم به درد نمیخوره
ناشناس
۱۷:۴۲ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
از منه اصلا کل پایتخت وجود نداشته باشه برنامه مزخرف و بدآموز و بی سر و ته
ناشناس
۱۷:۱۲ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
خدا را شکر که تنابنده که زیاد خوشی دلشو زده بود در
پابنخت 7 نیست
ناشناس
۱۴:۵۵ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
عالی
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
تو را به جان هر که دوست دارید از ساختش دست بر دارید خسته شدیم از این سریال بی محتوا
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
پس این‌چه پایتختی شد
نقی ک نیست
اون دوتام ک نیستن
پنجعلیم که مُرد حالا زوری روحش هست
اصلا کل کلای نقی و بهتاش و ارسطو قشنگ بود
ندا
۲۳:۵۶ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
آقای محسن تنابنده هست، برادرش محمد تنابنده حضور نداره
س ن
۲۳:۳۶ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
یعنی چی که بابا پنجعلی مرده
ناشناس
۱۱:۰۱ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
به نظرمن نباید بازیگران سریال پایتخت را عوض کنید
ناشناس
۰۹:۳۰ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
بودن یا نبودن آقای تنابنده هیچ اهمیتی نداره
بعد از روایت سخیف پایتخت شش، دیگه از این سریال بدم اومد.

شاید بعد از مرگ نویسنده اصلی (آقای الوند)، این سریال راهش رو گم کرد و وقاحتش رو از دست داد.
مهدیه
۱۴:۵۹ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
چه حیف شد کاش آقای تنابنده هم حضورداشتند درسریال پایتخت