سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرقت از خط لوله نفت در نزدیکی تنگه زاغ حاجی آباد

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اعلام کشف انشعاب اصلی سرقت سوخت در بندرعباس از دستگیری ۶ نفر از سرشبکه‌های سارقین فرآورده‌های نفتی در جنوب کشور خبر داد.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار داشت: با توجه به دستور اکید ریاست قوه قضاییه مبنی بر تمرکز بر پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت و کاهش ناترازی انرژی اقدامات ویژه‌ای در استان هرمزگان شروع شده و عملیات‌های متعددی طراحی و اجرا شده است.

وی افزود:در همین راستا خوشبختانه امروز در نتیجه اقدام مشترک دستگاه قضایی و فراجا مبنی بر شناسایی و کشف انشعاب‌های غیرمجاز خطوط انتقال سوخت در محدوده ۱۴۰ کیلومتری شهر بندرعباس، یک انشعاب غیر مجاز با فاصله حدود ۱۰۰ متر از لوله اصلی کشف شد.

قهرمانی تصریح کرد: سارقان از طریق انتقال سوخت‌های مسروقه به حاشیه جاده، شبانه آن‌ها را به داخل کانتینر‌های پارک شده منتقل کرده و از آنجا به بندرعباس و سپس به دریا انتقال می‌دادند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در این پرونده متهمین کاملاً شناسایی شده‌اند و به دستور مقام قضایی در شب گذشته تعداد هفت نفر متهم، شامل ۶ نفر از از سرشبکه‌های سرقت فرآورده‌های نفتی در جنوب کشور به همراه حسابدار آنها در یک عملیات منسجم و طراحی شده از سوی ضابطین دستگیر شدند.

وی افزود: همچنین افرادی که اقدامات فنی را برای آنها انجام می‌دادند نیز شناسایی و احراز هویت شده‌اند و تا ساعاتی دیگر نسبت به دستگیری این متهمین اقدام خواهد شد.

این مقام قضایی با بیان اینکه یکی از دستورات اکید ریاست قوه قضاییه، بررسی ریشه‌ای و تحلیلی مسائلی از این دست است گفت: در این خصوص بایستی موضوع را به صورت تخصصی دنبال کنیم.

وی افزود: بر این اساس از طریق اقدامات میدانی و جمع آوری اطلاعات و ارزیابی آنها، نظریات کارشناسی اخذ شده است.

این مقام قضایی با اشاره به اینکه یکی از کار‌هایی که در استان هرمزگان شروع و دستور قضایی آن صادر شده است، اسکن تمام خطوط لوله انتقال انرژی است گفت: در این خصوص نیز خطاب به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت دستور قضایی صادر شده است که این شرکت‌ها هم اکنون کارشان را شروع کرده‌اند و اسکن و پایش همه خطوط در حال انجام است.

وی با بیان اینکه دیگر روش‌های سنتی کافی نبوده و باید در خصوص پایش موردنظر (سنتی) تجدیدنظر شود، یادآور شد: از باب اقدامات قضایی؛ رسیدگی به پرونده این متهمان به صورت ویژه در دستورکار خواهد بود، بازپرس این پرونده تحقیقات خود را شروع کرده و با اتهام سرقت فرآورده‌های نفتی، قاچاق سوخت، پولشویی و اخلال در نظام اقتصادی کشور به موضوع رسیدگی خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: تمام اموال متهمین اعم از شماره حساب و خودرو‌های سبک و سنگین آنها شناسایی شده‌اند و بخشی از آنها نیز توقیف شده و اقدامات لازم جهت توقیف مابقی آنها نیز در دست اقدام است.

وی تأکید کرد: در خصوص ضبط اموال این سارقان سوخت علاوه بر تشکیل پرونده کیفری، در دادگاه اصل ۴۹ قانون اساسی هم از باب اموال نامشروع و ثروت‌های نامشروع منشأ درآمد‌ها و اموال متهمین بررسی می‌شود و در صورت احراز نامشروع بودنشان کلیه اموال آنها ضبط خواهد شد.

برچسب ها: سوخت ، قاچاق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.