سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ «استیو ویتکاف» را مسئول پرونده ایران کرد

منابع آمریکایی از انتصاب استیون ویتکاف به عنوان مسئول بررسی پرونده ایران در دولت جدید ترامپ خبر می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - فایننشال تایمز به نقل از مقامات آمریکایی اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید آمریکا استیو ویتکاف را مامور رسیدگی به پرونده ایران کرده است.

فایننشنال تایمز در این خصوص نوشت که ترامپ استیون ویتکاف، دوست صهیونیست-آمریکایی خود را که با او در تفرجگاهش در فلوریدا جنوبی زیاد گلف بازی می‌کند، به عنوان فرستاده ریاست جمهوری به خاورمیانه انتخاب کرد، علیرغم اینکه وی هیچ تجربه عملی یا دانش قوی از پیچیدگی پرونده‌های منطقه ندارد.

ویتکاف مانند ترامپ یک تاجر میلیاردر املاک و جمهوری خواه ۶۷ ساله است. فایننشنال تایمز اعلام کرد که انتظار می رود ویتکاف، یک سرمایه گذار املاک و مستغلات که نقشی اساسی در امضای آتش بس غزه ایفا کرد، تلاش‌های آمریکا را در مورد برنامه هسته‌ای ایران به عنوان بخشی از دستور گسترده تر ترامپ برای کنترل منطقه مدیریت کند.

ترامپ همچنین مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت امور خارجه در اولین دوره ریاست جمهوری خود را که تجربه خدمت در خاورمیانه را دارد، به عنوان معاون ویتکاف انتخاب کرده است.

مقامات آمریکایی می‌گویند که خطوط کلی رویکرد ترامپ در قبال تهران و وظایف ویتکاف همچنان در حال تغییر است، اما برخی از انتصاب‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا، این کمانه‌زنی‌ها را در آمریکا ایجاد کرده است که دولت او مذاکره با ایران را بررسی می‌کند.

این درحالی است که برخی از اعضای تیم سیاست خارجی ترامپ از جمله مایک والتز، مشاور امنیت ملی و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه دولت جدید آمریکا رویکرد جنگ طلبانه تری در پیش گرفته اند.

منبع: فایننشنال تایمز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۰۷ ۰۵ بهمن ۱۴۰۳
از اینا زیاد اومدن و رفتن ...
اینان میرن ...
حرف مفت هم باد چیزه .....
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
یه سگ درنده دیگه امیکایی مسئول غارت اموال ایران شد
ناشناس
۲۳:۱۴ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
اخ وبختمو ده بدبختیم
حسنی
۲۲:۳۷ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
ایران هم یک نماینده مخصوص برای آمریکا و اروپا تعین بکند
حسنی
۲۲:۲۵ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
آمریکا اورضه ربروشدن با ایران راندارد دردوره اول ترامپ چین روسیه نسبت به دورزدن تحریمها کم کار بودند ولی این دوره وایمار هستند چون خودشان هم هدف ترامپ قرار گرفتند کشورهای عربی بااو همسو بودند اگرایران بیخود ارض را دزچاهای بیمورد خرج نکنند ازتحریم پیروز در می آئیم چرا ارض برخودروهای لوکس اختصاص پیدا بکند
ناشناس
۲۲:۲۴ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
مذاکره با کسی که مثل آب خوردن زیر همه چیز می زند و قراد داد ها را مثل آب خوردن باطل می کند و بالتر از همه دستور ترور می دهد چه فایده ای دارد ؟
ناشناس
۲۲:۰۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
فکر می کنند همه چیز معاملات مادی و املاک است . باید دید
نام اشنا
۲۱:۲۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
این احتمال وجود دارد که در گفتگوهای جدید با امریکا حتما مسائل موشکی مطرح شود در نتیجه برای جلوگیری از این گفتگو به یانکی ها پیشنهاد بدهیم که مثل ادمیزاد به برجام برگردند تا ایران هم به تعهدات برجامی اش برگردد و از مذاکرات طولانی و احتمالا بیهوده هم جلوگیری شود.بازگشت امریکا به برجام کوتاه ترین راه برای حل و فصل مناقشات بین ایران و غرب و اژانس است.
ناشناس
۲۱:۱۰ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
ننگ بر مذاکراتی که سابقه اش معلوم هست چی بود مگه از آمریکا خیر هم بر میاد؟!