سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مردم فلسطین در قلقیلیه

جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرد به دلیل حملات شهرک نشینان صهیونیست به مردم فلسطینی در قلقیلیه و ضرب و شتم شدید آنها ۲۱ نفر مجروح شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در حمله شهرک نشینان صهیونیستی به دو منطقه الفندق و جینصافوط در استان قلقیلیه در شمال کرانه اشغالی باختری ۲۱ فلسطینی مجروح شدند.

جمعیت هلال احمر فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: «گروه ما در حوادث الفندق و جینصافوط نزدیک قلقیلیه به ۲۱ مجروح رسیدگی کردند».

 این بیانیه توضیح داد که جراحت ۱۲ نفر به علت ضرب و شتم شدید و ۹ نفر بر اثر استنشاق گاز اشک آور بوده است. عصر دوشنبه شهرک نشینان اسرائیلی به چند منطقه در کرانه اشغالی باختری یورش بردند و خانه، مغازه و خودرو‌های فلسطینیان را به آتش کشیدند.

رئیس شهرداری الفندق در استان قلقیلیه گفت: ده‌ها شهرک نشین به خانه شهروندان (فلسطینی) و خودرو‌های آنها در حومه شهر حمله کردند و تعدادی از خودرو‌ها را آتش زدند و چند مغازه را تخریب کردند. وی افزود: «اوضاع شهر متشنج است و هر از چند گاهی صدای تیراندازی شنیده می‌شود که منبع آن مشخص نیست».

رادیو دولتی صدای فلسطین نیز به نوبه خود از «حمله گسترده شهرک نشینان صهیونیستی به دو منطقه الفندق و جینصافوط و آتش زدن خانه‌ها و خودرو‌ها و مغازه ها» خبر داد.

منبع: آناتولی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۹ ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
بزودی به سراغ تان خواهیم آمد...
جانوران انسان نما $$$