سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واگذاری سرویس مدارس به شهرداری‌ها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از واگذاری مسئولیت سرویس‌های مدرسه به شهرداری‌ها خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - در سال‌های اخیر، موضوع سرویس مدارس به یکی از مسائل مهم و مورد توجه خانواده‌ها و مسئولان آموزشی تبدیل شده است.

با افزایش تعداد دانش‌آموزان و نیاز به حمل و نقل ایمن و مطمئن، شهرداری‌ها به عنوان نهادهای محلی مسئولیت تأمین این خدمات را بر عهده دارند. خدماتی که نه تنها به راحتی دانش‌آموزان کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در امنیت و سلامت آن‌ها ایفا می‌کند.

در همین راستا خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با سخنگوی وزارت آموزش و پرورش به گفت و گو پرداخت.

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: «مسئولیت سرویس‌های مدرسه از سال گذشته به شهرداری‌ها واگذار شده است.»

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: «تلاش‌های مدارس بر این است که دانش‌آموزان با سرویس‌های امن به مدرسه منتقل شوند، این مسئولیت تنها بر عهده مدارس نیست و باید تمامی نهادهای مرتبط از جمله شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها در این زمینه همکاری کنند.»

با توجه به اهمیت ایمنی دانش‌آموزان، شهرداری‌ها موظف‌اند تا به طور مرتب، وضعیت سرویس‌های مدارس را مورد بررسی قرار دهند و در صورت نیاز، اقداماتی برای بهبود کیفیت خدمات انجام دهند. همچنین، همکاری با والدین و مدارس نیز از جمله مواردی است که می‌تواند به بهبود این سرویس کمک کند.

پیش از این نیز عاطفه سادات مدبرنژاد، رئیس قرارگاه جوانی جمعیت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: «امسال وزارت آموزش و پرورش با چالش‌هایی در زمینه ارائه سرویس مدارس مواجه بوده است. به همین منظور، مسئولیت تأیید صلاحیت رانندگان سرویس مدارس بر عهده شهرداری‌ها و وزارت کشور قرار گرفته تا از ورود رانندگان فاقد صلاحیت به سرویس‌دهی به دانش‌آموزان جلوگیری شود.»

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.