سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازگشت شهروند ایرانی گرفتار شده در سوریه به کشور

شهروند ایرانی گرفتار شده در سوریه بامداد امروز (یکشنبه) به تهران بازگشت و در فرودگاه مورد استقبال تعدادی از مقامات وزارت امور خارجه قرار گرفت.

طی روز‌های گذشته ویدئو «علی‌اکبر ابوطالب اصفهانی و پسر نوجوانش» ۲ شهروند ایرانی که مدتی قبل برای زیارت عتبات مقدسه به سوریه سفر کرده بودند و به دلیل تحولات امنیتی سوریه نتوانسته بود از این کشور خارج شود، در فضای مجازی منتشر شده بود.

ویدئو‌های این شهروند ایرانی که در مقابل مسلحین سوریه از حریم ولایت و اهل‌بیت (ع) دفاع می‌کرد، در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای داشت.

این پدر و پسر با تلاش و هماهنگی صورت گرفته از سوی وزارت امور خارجه و مساعدت برخی طرف‌های موثر در سوریه، روز جمعه ۲۱ دی‌ماه از سوریه خارج شدند.

این شهروندان کشورمان پس از انتقال از پایگاه هوایی حمیمیم روسیه در سوریه به مسکو منتقل و به سفارت کشورمان تحویل داده شدند.

بر اساس این گزارش این پدر و پسر بامداد امروز وارد کشور شدند و در فرودگاه مورد استقبال تعدادی از مقامات وزارت امور خارجه قرار گرفتند.

منبع: ایسنا 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۵۳ ۲۴ دی ۱۴۰۳
حیف از آنهم همه هزینه ای که برای مردم سوریه کردیم ولی هیچ حمایتی از دولتشان نکردند که به روزگاری افتادند که اسراییل کشورشان را شغال وامریکا نفتشان را عارت وترکیه وداعش وانصره مردمشان را مجازات میکند وبوقهای تبلیغاتی گوش جهان راپر که دیگر کسی صدایشان را نشنود
ناشناس
۲۰:۵۵ ۲۳ دی ۱۴۰۳
ایرانی نبوده زائر نبوده مقیم حما بوده
ناشناس
۱۷:۲۳ ۲۳ دی ۱۴۰۳
مردم دیدن صریح حضرت زینب و رقیه رو دیگه فقط تو خواب میتونن ببینن
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۳ دی ۱۴۰۳
یاشاسن پهلوان نترس.
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۳ دی ۱۴۰۳
درود خدا بر شما
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۳ دی ۱۴۰۳
خداقوت پهلوان
مجتبی
۱۰:۳۵ ۲۳ دی ۱۴۰۳
اینکه وظیفه شون بوده و باید انجام می‌دادند و هر کجا که شهروندان ما حضور دارند باید از آنها حمایت بشود..