سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی رفت و آمد‌ها به ایران زیاد می‌شود یعنی منطقه آبستن حوادث است

به گفته ترابی وقتی رفت و آمد‌ها به کشور ما توسط کشور‌های منطقه زیاد می‌شود یعنی منطقه آبستن حوادث است و به زودی شاهد تصمیم‌گیری‌های جدیدی خواهیم بود.

ناصر ترابی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره سفر‌های روز‌های اخیر مقامات برخی کشور‌های منطقه مانند عراق و عمان به کشورمان و دیپلماسی این روز‌های دولت چهاردهم اظهار کرد: سه مدل و سه موضوع در حال رقم خوردن است. اولی مسائلی مانند آنچه در سوریه رخ داده است مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد، به طوری که برای بهتر شدن شرایط برنامه ریزی می‌کنند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا تاکید کرد موضوع دیگر تحلیل وضعیت حال و آینده نزدیک منطقه است. مثلا عملیات‌هایی که شاید در آینده انجام دهیم و سایر موضوعاتی که در این شرایط حائز اهمیت است. دیگری هم تصمیم گیری درباره آینده میان مدت است. میان مدت به آن معنی که مثلا آمدن ترامپ و صحبت‌های او و یا اتفاقاتی که ممکن است در سال آینده رخ دهد تصمیم گیری می‌شود.

ترابی بیان کرد: اما فرمولی که من متوجه شدم آن است که وقتی رفت و آمد‌ها به کشور ما توسط کشور‌های منطقه زیاد می‌شود یعنی منطقه آبستن حوادث است و به زودی ممکن است شاهد تصمیم گیری‌های سیاسی جدید و یا مسائل میدانی و نظامی باشیم. این رفت و آمد‌ها در وهله اول خوب است و به ما اجازه می‌دهد تصمیم گیری‌های بهتری داشته باشیم و دوم هم این که باید منتظر اتفاقاتی در آینده باشیم.

ترابی درباره اهمیت اقتصادی این سفر‌ها به ایران و بلاعکس با کشور‌های منطقه و تاثیر آن در شرایط کلی محور مقاومت اظهار کرد:‌  در این سفر‌ها یکی از مسائل اصلی موضوع اقتصاد است و اقتصاد موضوعی مهم در همه سطوح است.

این کارشناس معتقد است که  اگر در سوریه فروپاشی اجتماعی و نظامی رخ داد دلیل اصلی اش آن بود که به فروپاشی اقتصادی رسیدند. موضوع اقتصاد و معیشت کنار مسائل اجتماعی و سیاسی و نظامی بسیار مهم است و نمی‌شود خیلی ساده از آن گذشت.

این کارشناس در انتها گفت: شکست مسائل اقتصادی عامل اصلی مشکلات است. مبنا هم باید همین باشد. خیلی از مردم موضوعات را ایدئولوژیک نمی‌بینند. معیشت و موضوعات روزمره بسیار مهم است و لذا موضوع اقتصاد باید در صدر دیپلماسی و صحبت‌های مسئولین ما قرار بگیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۲
ناشناس
۱۶:۴۶ ۲۵ دی ۱۴۰۳
خدا رحم کنه
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۵ دی ۱۴۰۳
به جز عراق که اونم کم کم داره از ایران دور میشه کی رفت و امد داره به ایران ؟ خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ای خدا
۱۱:۴۸ ۲۵ دی ۱۴۰۳
اول تو فکر تقویت معیشت مردم کشور خودتان باشید .
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۵ دی ۱۴۰۳
مسئولان رده بالای حاکمیت بنوعی در حالت انفعال و ندانم کاری هستند البته با اظهاراتی منکر این واقعیت می‌شوند با این وجود مسئولان ارشد نظامی در سپاه با اظهاراتی خود را فعال نشان میدهند البته در ظاهر
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۵ دی ۱۴۰۳
خدا بهمون رحم کنه
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۵ دی ۱۴۰۳
مسئولین ما چیزی که براشون مهم نیست مردم. اونها فقط فکر جیب خودشون هستن. ان شاالله ایران هم به آسایش برسه
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۵ دی ۱۴۰۳
برخی همه را نمی بینند طرف هر چقدر صبر و تحمل داشته باشد به صبر خدا نمیرسد شاید با امید روزی سالی گذر کنی ولی یک عم و یک نسل و انتظارامریکا میگن ۲۵۰ سال عمر داره از صفر شروع کرده فرض ما هم از صفر ولی در قیاس که نباید زیر صفر بریم مثل اینه همه خر سوار می شدن ما هم همین حالا طرف ماشین برقی خودران سواره بعد ما موتور گازی اسمش شده پیش رفت البته پیشرفت داشتیم ولی در قیاس آنچه که چند دهه پیش در پیشرفت علم اتفاق افتاده ما زیر صفریم