سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دست بالای استقلال در فسخ قرارداد با مهاجم خارجی

مدیران باشگاه استقلال تهران می‌توانند قرارداد مهاجم خارجی خود را فسخ کنند.

باشگاه استقلال در راستای حل مشکلات خود با گوستاوو بلانکو، مهاجم آرژانتینی تیم، اقدام به پرداخت ۲۰ درصد دیگر از مبلغ قرارداد این بازیکن کرد. این پرداخت که دو روز پیش انجام شده است، در راستای جلوگیری از هرگونه بهانه‌جویی از سوی این بازیکن صورت گرفته است.

بلانکو که در نیم‌فصل اول عملکرد قابل‌قبولی نداشته، اکنون در لیست خروجی استقلال قرار گرفته و باشگاه تصمیم دارد با او برای فسخ قرارداد به توافق برسد. با پرداخت بخش قابل‌توجهی از قرارداد این بازیکن، استقلال توانسته است موقعیت خود را برای مذاکراتی راحت‌تر و بدون دغدغه آماده کند.

این اقدام باشگاه نشان‌دهنده تلاش برای ایجاد شفافیت مالی و دوری از مشکلات حقوقی احتمالی در آینده است. استقلالی‌ها امیدوارند با فسخ قرارداد بلانکو، فضا را برای جذب بازیکنانی جدید در نیم‌فصل دوم آماده کنند و تیم را برای ادامه فصل تقویت کنند.

باید دید که آیا این مذاکرات به نتیجه خواهد رسید یا خیر و آینده بلانکو در فوتبال ایران چگونه رقم خواهد خورد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۲۲:۲۱ ۲۱ دی ۱۴۰۳
اخراج فوری بلانکو