سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید شیرخشک با دریافت مابه التفاوتی صادرات کره متوقف می شود

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: اخیرا معاونت بازرگانی نامه ای مبنی بر دریافت مابه التفاوت ۱۵۰ هزارتومانی به ازای هرکیلو صادرات کره صادر کرده که در صورت اجرا، تولید شیرخشک کاهش می یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- سیاوش سلیمی رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: اکنون در سایت گمرک ارزش پایه صادراتی کره را ۸ دلار و ۳۲ سنت اعلام کردند، درحالیکه نرخ جهانی کره ۶‌.۳۱ است. همچنین اخیرا نامه ای معاونت توسعه بازرگانی جهاد مبنی بر دریافت ۱۵۰ هزارتومان مابه التفاوت کره زده که این امر مصداق ممنوعیت صادرات است.

 به گفته او، اجرای مابه التفاوت ۱۵۰ هزارتومانی به ازای صادرات هرکیلو کره منجر به  کاهش تولید شیرخشک یا توقف تولید می شود به طوریکه حتی ممکن است قیمت شیرخام از نرخ مصوب پایین تر بیاید.

سلیمی درباره آخرین وضعیت صادرات شیرخشک بیان کرد: بنابر آمار در ۸ ماهه امسال ۲۴ هزارتن شیرخشک به بازارهای هدف صادر شد و پیش بینی می شود که تا پایان سال به ۴۰ هزارتن برسد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی ادامه داد: اگر ۲۵۰ هزارتن شیرخشک در کشور تولید شود، قابلیت تولید ۱۲۰ هزارتن کره داریم، درحالیکه نیاز کشور ۳۰ تا ۴۰ هزارتن است که براین اساس مابقی تولید در قالب کره  باید صادر شود.

او با بیان اینکه مابه التفاوت قوانین ۱۵۰ هزارتومان به ازای  صادرات هرکیلو کره عوامل بازدارنده است، افزود: اگر قانونی وضع شود که صادرات مورد تهدید قرار بدهد بازار از دست می دهیم.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت:پتانسیل  تولید شیرخشک و کره در کشور بسیار بالاست به طوریکه  برای تولید یک میلیون تن شیرخشک در سال برنامه ریزی شده که برای تولید این میزان شیرخشک و تولید کره ۳ تا ۴ برابر رقم فعلی پتانسیل داریم.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
شاهرخ
۱۰:۰۹ ۲۲ دی ۱۴۰۳
همین پتانسیل ها را مردم در عمل نمی بینند کمبود کره در چند ماه اخیر دقیقا خبر از این پتانسیلها می دهد.
ناشناس
۰۹:۰۹ ۲۲ دی ۱۴۰۳
اگر تولید بالاست چرا سهميه بندی شده‌!!!!؟؟
مگر توزیع شير خشک با کد ملی نیست پس چرا باید سهميه بندی شود در ماه!!؟؟
خانواده ای که نوزاد دارد و نام آن ها توی لیست دریافت بگیران شیر خشک ثبت شده و بر اساس کد ملی به آنها شیر خشک می دهند این یعنی یه آدم عادی بدون فرزند و بدون اینکه نام آن در لیست نباشد نمی تواند شیر خشک خرید کنند در نتیجه فقط مصرف کننده واقعی شیر خشک خرید می کند برای نیاز و تنها مرجع توزیع هم داروخانه ها هستند
پس این جيره بندی ماهانه برای چیست!!!!!!!!!؟؟؟
برای معده‌ نوزاد ها هم سهميه بندی شده‌!!!!!؟؟
مگر همه معده ها یک اندازه مصرف دارند!!!!!!!!؟؟؟