سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت ماهی در خراسان جنوبی

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تولید ۳ هزار و ۴۱۵ تن گوشت ماهی در استان از ابتدای امسال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - اکبری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: هزار و ۷۴۰ باب استخر در استان موجود است که هزار و ۶۰ مورد از آن‌ها در حوزه پرورش آبزیان فعال است.

او با اشاره به اینکه امسال ۳ هزار و ۴۱۵ تن گوشت ماهی در استان تولید شده است، افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان سال این رقم به ۳ هزار و ۶۰۰ تن گوشت ماهی گرمابی، ۲۰۰ تن ماهی سردآبی و ۵۰۰ تن ماهی تیلاپیا برسد.

اکبری اظهار کرد: با توجه به ذائقه مردم خراسان جنوبی و عدم تمایل به مصرف گوشت ماهیان گرمابی، کلیه تولیدات به دیگر استان‌ها مانند خراسان رضوی، کرمان و خوزستان ارسال می‌شود و تنها ماهی قزل آلا و تیلاپیا در استان مصرف می‌شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در خصوص توزیع بچه ماهی بین پرورش دهندگان ماهی در استان بیان کرد: هر ساله توزیع بچه ماهی از اسفند تا نیمه اردیبهشت در استخر‌های دو منظوره استان انجام می‌شود که بخشی از این ماهی‌ها به صورت نیمه یارانه‌ای بین بهره برداران شهرستان‌ها توزیع می‌شود.


بیشتر بخوانید


او گفت: در نیمه اول امسال به منظور ترویج پرورش ماهی تعداد ۳۰۰ هزار بچه ماهی گرمابی به صورت نیمه یارانه‌ای از سوی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها بین بهره برداران توزیع شده است.

اکبری با بیان اینکه ماهی تیلاپیا، قزل آلا، کپور، آمور و فیتوفاگ در استان پرورش می‌یابد تصریح کرد: با توجه به احداث گلخانه‌های پرورش ماهی تیلاپیا و احداث استخر‌های جدید دو منظوره، تولید ماهی نسبت به پارسال حدود ۱۶ درصد افزایش داشته است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه حدود ۲۰ درصد از مجموع پروتئین حیوانی مورد نیاز انسان از ماهی تأمین می‌شود و تقریبا یک سوم مردم جهان بیشترین پروتئین مصرفی خود را از ماهی‌های پرورشی تأمین می‌کنند، لذا در صورتی که بهره برداران به صورت اصولی کار کنند، علاوه بر تأمین امنیت غذایی کشور، پرورش ماهی باعث بهبود وضعیت معیشتی بهره برداران و کاهش هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی از طریق عدم مصرف کود‌های شیمیایی و تولید محصول ارگانیک و همچنین باعث اشتغالزایی افراد بومی و محلی می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.