سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقتصاد دامی بعد از نفت اقتصاد دوم کشور است

معاون وزیر جهاد گفت: اقتصاد دامی بعد از نفت اقتصاد دوم کشور است که سازمان دامپزشکی در تلاش است تا اقتصاد و سلامت افراد را حفظ کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در صدمین سال تاسیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی در حوزه اجرایی بیش از ۱۰۰ سال سابقه دارد، گفت: در خصوش موسسه سرم سازی رازی ۱۰۰ سال و دانشکده دامپزشکی حدود ۱۰۰ سال سابقه داریم که براین اساس می توان گفت در حوزه اجرا سازمان رشد و توسعه چشمگیری داشتیم و در حوزه دانشگاه زیادی روی کردیم به طوریکه بیش از ۲۰ دانشکده داریم و دیگر نیازی به توسعه در این خصوص نداریم، اما در حوزه تحقیقات و تشخیص قطعا نیاز به توسعه و پیشرفت داریم.

او با بیان اینکه دامپزشکی بدنبال ریشه کنی بیماری، درمان، پیشگیری و مبارزه با بیماری است، افزود: بزرگترین حامی موسسه رازی بوده و همواره است چراکه با تولید واکسن های رازی طی یک قرن اخیر شعار پیشگیری بهتر از درمان است، محقق شد.

رفیعی پور با بیان اینکه بدون مولفه واکسن به هیچ وجه حفظ و حراست از سرمایه دامی و تولید فرآورده های خام دامی وجود ندارد، گفت: طی چند سال گذشته رازی افتخار داشته که تکثیر شود به طوریکه ۶ تا ۷ واکسن ساز بخش خصوصی داریم.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: اقتصاد دامی بعد از نفت اقتصاد دوم کشور است و با وجود جمعیت ۹۰ میلیونی، پیکره ای به اسم اقتصاد و سلامت داریم که این ۲ بال همیشه تلاش می کند تا هموطنان و اقتصاد بعد از نفت از بیماری ها حفظ شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهداف دامپزشکی در کشورگفت: بنابر وظایف بین‌المللی این اهداف بهداشتی، نظارتی و رصد و دانش است، حال اگر به دنبال رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پیشگیری و درمان بیماری‌ها هستیم بزرگترین حامی ما موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه طی چند سال گذشته واکسن سازی زیادی از بخش واکسن سازی رازی در کشور تکثیر شده است، افزود: کشور همچنان به واکسن‌های مصرفی در حوزه طیور و آبزیان نیازمند است که امروز بخشی از آنها وارد می‌شود. البته رسیدن به این واکسن‌ها هم نباید زمان بر باشد و طی ۵ سال آینده باید به بازار عرضه شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تولید واکسن‌های جدید و های تک، گفت: بیش از ۱۰۰ پلتفرم مجوز واکسن در کشور وجود دارد که خیلی از شرکت‌های تولیدی تنها به سراغ ۱۰ تا ۱۵ واکسن می‌روند، در حالیکه این رویه باید تغییر کند و تولید واکسن‌های جدید در دستور کار قرار گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.