سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«هانوی»، آلوده‌ترین شهر جهان شد

«هانوی»، پایتخت ویتنام طی هفته‌های اخیر پوشیده از مه‌دود غلیظ بوده و در صدر فهرست آلوده‌ترین شهر‌های جهان قرار گرفته است.

طبق برآورد AirVisual که اطلاعات مستقلی درباره آلودگی هوای جهان از طریق یک اپلیکیشن تلفن همراه ارائه می‌دهد، سطح ذرات کوچک خطرناک موسوم به PM ۲.۵ در اوایل امروز (جمعه) در هانوی ۲۶۶ میکروگرم بر متر مکعب اندازه گیری شد که بالاترین میزان در میان فهرست آلوده‌ترین شهر‌های دنیاست.

دولت ویتنام می‌گوید برای کاهش این مشکل تلاش می‌کند به استفاده بیشتر از وسایل نقلیه الکتریکی روی آورد.

این کشور آسیای جنوب شرقی که یک قطب تولید منطقه‌ای با یکی از سریع‌ترین اقتصاد‌های در حال رشد در آسیاست، سال‌ها آلودگی شدید هوا را در شهر‌های بزرگ خود به ویژه در هانوی گزارش کرده است.

این مه غلیظ بیشتر ناشی از ترافیک سنگین، سوزاندن زباله‌ها و فعالیت‌های صنعتی است.

«لو مین دوک»، یک شهروند ۶۴ ساله ساکن هانوی می‌گوید: ما سالمندانی که به مشکلات تنفسی مبتلا هستیم و به همین دلیل نفس کشیدن برایمان دشوار است، تاثیر آلودگی هوا را خیلی واضح‌تر احساس می‌کنیم. به نظر می‌رسد اوضاع اخیرا بدتر شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هانوی برای کاهش این مشکل تاکنون هدف گذاری کرده است که حداقل ۵۰ درصد اتوبوس‌ها و ۱۰۰ درصد تاکسی‌ها تا سال ۲۰۳۰ میلادی برقی شوند.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۲۹ ۱۴ دی ۱۴۰۳
آهاا یعنی میخواین بگید آی ملت ..بدبخت تر از ما هم تو دنیا زیاد هست پس ناشکری نکنید
ناشناس
۲۲:۱۴ ۱۴ دی ۱۴۰۳
خب که چی، دارین آلودگی تهران رو توجیح می‌کنید؟
ناشناس
۲۱:۱۶ ۱۴ دی ۱۴۰۳
چطوریبی لیاقتی خودشون و توجیه میکنن؟؟؟
ناشناس
۲۱:۱۶ ۱۴ دی ۱۴۰۳
بیان اراک از اونجا بدتره راه دور میرید چرا
ناشناس
۲۱:۱۴ ۱۴ دی ۱۴۰۳
سال بعد تهران اولین اصفهان دومین اراک سومین و......شهر آلوده جهان میشن ،حالا هی ماشین اشغال با سه برابر بعضا با ده برابر قیمت به مردم بفروشید
ناشناس
۲۱:۱۳ ۱۴ دی ۱۴۰۳
یعنی تهران و پشت سر گذاشته؟
ناشناس
۱۸:۴۵ ۱۴ دی ۱۴۰۳
یکم دیگه بیشتر مازوت بسوزونیدو گاز وبرق مجانی با التماس بدید عراق حتما اول میشید نا امید نشید هنوز چندتا ایرانی یه نصفه ریه دارن...