حجتالاسلاموالمسلمین سیدناصر میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی در حاشیه برگزاری رویداد آموزشی «محمد عفیف» گفت: در بنیاد هدایت وظیفه بعد نرمافزاری مساجد را برعهده داریم که در سه بخش، فعالیتهایی ازجمله تولید دانش، گفتمانسازی و توانمندسازی کنشگران انجام میشود.
وی افزود: برای اینکه بخواهیم فعالیت حوزه کنشگران را پیش ببریم، یکسری فعالیتها و رویدادهایی را طراحی کردیم که یکی از رویدادها که با مشارکت سازمان اجتماعی کشور انجام میشود به نام «محل پیشرفت» است.
مدیرعامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی افزود: مخاطب این رویدادها محلههای حاشیه شهر یا همان محلههای آسیبپذیر است که محرومیتهایی در این محلهها وجود دارد.
میرمحمدیان افزود: برای کاهش محرومیتهای این مناطق محور فعالیتهای خود را توسعه انسانی قرار دادهایم و رشد و توانمندسازی کنشگران و انسانهای فعالی که در آن منطقه هستند، در اولویت است.
وی گفت: به همین دلیل مجموعه رویدادهای محله پیشرفت هدفش این است که کنشگران و فعالان مسجدی آن مناطق را بهاندازه توانمان درگیر فرآیندهایی کنیم؛ با این جهتگیری که اگر یک محله پیشرفته باشد باید چه کارهایی انجام داد؟
مدیرعامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی افزود: طبعاً سطوح اقداماتی که هرکدام از کنشگران در جامعه انجام میدهند، متفاوت از اقدامات اجتماعی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی، دانش خیریه و ... است. میرمحمدیان گفت: آن اقداماتی برای ما حیاتیتر و کلیدیتر است که ذهنیت مردم را رشد و هویت میدهد و افقگشایی میکند.
وی تصریح کرد: در حقیقت به تعبیر آیتالله شاهآبادی (ره) اگر ما یک جامعه خوب و موفق میخواهیم، باید چهار رکن اصلی داشته باشد؛ اینکه انسانها عزت، انس، تعامل و کمال داشته باشند.
منبع فارس