باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) با هشدار نسبت به عواقب کمبود سوخت در سوریه، اعلام کرد که این امر بر خدمات حیاتی مانند کشاورزی، بهداشت و حمل و نقل تاثیر میگذارد.
در این گزارش آمده است که در استان حلب، ۶ بیمارستان دولتی و ۶۰ مرکز بهداشتی درمانی به دلیل کمبود سوخت و برق فقط تا حدی میتوانند فعالیت خود را ارائه دهند.
این دفتر افزود که آسیب به پلی که دمشق را به دیگر مراکز اصلی کشور متصل میکند، زنجیره لجستیکی در سوریه را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
در همین راستا با سقوط بشار اسد، سازمان ملل اعلام کرد که یک میلیون آواره سوری ممکن است در نیمه اول سال ۲۰۲۵ به کشور خود بازگردند. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز از سویی دیگر اعلام کرد که محدودیتهایی که برای دولت بشار اسد اعمال شده است با تغییر قدرت در سوریه باید برداشته شود.
گیر پدرسن، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به سوریه یکشنبه گذشته در جریان سفر خود به دمشق ابراز امیدواری کرد که تحریمهای غرب علیه سوریه لغو شود. اما کشورهای غربی اعلام کردند که هنوز برای برداشتن این تحریمها زود است و فعلا قصد برداشتن آن را ندارند.
منبع: آر تی
حالا که به گدایی افتادید / به اسم همدلی با اونا طلای های زن و بچهای مردم را دارید جمع میکنید