سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتباط بین مصرف فست‌فود و ابتلا به افسردگی

دانشمندان ایرانی به ارتباط بین مصرف فست فود و خطر ابتلا به افسردگی پی بردند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - نتیجه گیری کارشناسان بر اساس تجزیه و تحلیل اطلاعات بیش از ۱۷.۴ هزار شرکت کننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه است. بر اساس نتایج ۱۱ درصد از زنان و ۷ درصد از مردان که در این نظر سنجی شرکت کردند و مورد بررسی قرار گرفتند، علائمی از افسردگی بالینی را دارا بودند.

افرادی که بیش از ۲ غذای فست فود در هفته مصرف می‌کردند، در مقایسه با افرادی که در مدت مشابه کمتر از ۲ غذای فست فود مصرف می‌کردند، ۲۴ درصد بیشتر احتمال ابتلا به افسردگی داشتند.

علاوه بر این، هر وعده غذایی فست فود اضافی در هفته، احتمال ابتلا به افسردگی را تا ۴ درصد افزایش می‌دهد.

تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که ارتباط بین مصرف فست فود و افسردگی تنها در افراد دارای چاقی متوسط ​​تا شدید معنی‌دار است.

به گفته دانشمندان، کشف آن‌ها این فرضیه را تایید کرد که چاقی ممکن است به عنوان واسطه‌ای بین مصرف فست فود و افسردگی عمل کند.

پیش از این، محققان دریافته بودند که سبک زندگی ناسالم باعث پیری سریع مغز می‌شود.

این مطالعه در نشریه علمی Journal of Affective Disorders (JAD) منتشر شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
فلافل ۱۰۰ هزارتومنی افسردگی هم داره
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۷ دی ۱۴۰۳
کاملا برعکس افراد افسرده به طرف غذاهایی می‌روند که شیرین و طعم و چرب باشد چون کمی مغز را تحریک میکند و باعث آرامش و بهبود روحیه می‌گردد.