سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هدایت دانش‌آموزان استثنایی به سمت تحصیلات عالی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از برنامه‌ریزی‌های این سازمان برای هدایت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه به سمت تحصیلات دانشگاهی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - مهارت‌آموزی، یکی از ارکان اساسی تربیت و آموزش در هر جامعه‌ای به شمار می‌رود، به‌ویژه برای دانش‌آموزان استثنایی که نیازهای خاصی دارند.

این دسته از دانش‌آموزان با چالش‌های ویژه‌ای مواجه هستند که ممکن است بر روند یادگیری و توسعه مهارت‌های اجتماعی و شغلی آن‌ها تأثیر بگذارد. بنابراین، ایجاد فرصت‌های مناسب برای مهارت‌آموزی و توانمندسازی این دانش‌آموزان، نه تنها به ارتقای کیفیت زندگی آن‌ها کمک می‌کند؛ بلکه موجب افزایش اعتماد به نفس و استقلال آن‌ها در جامعه خواهد شد.

در همین راستا سالار قاسمی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: «این سازمان به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه آموزش می‌دهد. باید به کودکان و نوجوانان آموزش‌های خاص داد.»

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که آموزش به دانش‌آموزان استثنایی تقسیم بندی می‌شود؛ افزود: «در آموزش و پرورش عادی و استثنایی به کشف و پررورش استعداد دانش‌آموزان پرداخته می‌شود. پس از این که دانش‌آموزان سنجش شدند و به مدرسه استثنایی راه یافتند، آموزش به آن‌ها مشخص می‌شود.»

سالار قاسمی تصریح کرد: «در آموزش‌های خاص آموزش و پرورش استثنایی، توانایی دانش‌آموزان مشخص می‌‌شود و بر همان اساس برای مهارت آموزی در رشته‌های مختلف هنری و ورزشی تقسیم بندی می‌شوند.»

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار کرد: « بر اساس توانایی دانش‌آموزان، سازمان آن ها را برای ادامه تحصیل در رشته‌های دیگر به طور پیشرفته و حرفه‌ای تا مقطع دوازدهم هدایت می‌کند. همچنین دانش‌آموزان با آموزش‌هایی که می‌بینند، می‌توانند در دانشگاه نیز تحصیل کنند.»

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۵ ۰۳ دی ۱۴۰۳
بی زحمت دانش آموزان استثنایی رها شده رو که والدین مجبورن اون هارو به مدارس عادی ببرن و رو دریابید که داره آینده شون تباه میشه خودم یکی شو دارم که اومده هنرستان رشته کامپیوتر و توانایی یادگیری نداره به روش معمول(این حرف ها همش الکیه و برای رسانه هاست در عمل این دانش آموزان به صورت بار اضافی رها شدن در مدارس عادی)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۰۳ دی ۱۴۰۳
دانشگاه فرهنگیان پرشده از دانشجویان معلول نابینا کم بینا و دست مصنوعی و .... حالا برن در مدرسه چکار میکنند؟ فقط هزینه برای دولت دارند وقتی معلم نتونه از پله بالابره و نتونه از ویلچر پایین بیاد چطور معلمی میشه؟ حتی در مدارس استثنایی هم موفق نیست