سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غضروف‌سازی ژله و پاستیل؛ شایعه یا واقعیت؟ + فیلم

متخصص طب سنتی ضمن تکذیب غضروف‌سازی پاستیل و ژله، به شرکت‌های تولیدکننده پاستیل توصیه کرد که به سراغ تولید فرآورده‌هایی بروند که در طب سنتی ایرانی معرفی شده‌اند.

متخصص طب سنتی می‌گوید که شایعه غضروف‌سازی پاستیل‌های بازاری صحت ندارد و بهتر است از پاچه گاو و پای مرغ برای غضروف‌سازی استفاده شود. او همچنین توصیه می‌کند که شرکت‌های تولیدکننده پاستیل به سراغ تولید فرآورده‌هایی بروند که در طب سنتی ایرانی معرفی شده‌اند.

برچسب ها: طب سنتی ، غضروف ساز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.