سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

متخصص طب سنتی ضمن تکذیب غضروف‌سازی پاستیل و ژله، به شرکت‌های تولیدکننده پاستیل توصیه کرد که به سراغ تولید فرآورده‌هایی بروند که در طب سنتی ایرانی معرفی شده‌اند.

متخصص طب سنتی می‌گوید که شایعه غضروف‌سازی پاستیل‌های بازاری صحت ندارد و بهتر است از پاچه گاو و پای مرغ برای غضروف‌سازی استفاده شود. او همچنین توصیه می‌کند که شرکت‌های تولیدکننده پاستیل به سراغ تولید فرآورده‌هایی بروند که در طب سنتی ایرانی معرفی شده‌اند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.