سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان کامل باید بیش از ۹۴ درصد سبوس داشته باشد

به گفته معاون بهداشت وزیر بهداشت میزان درصد سبوس‌گیری به سطح ۱۲ درصد رسیده و حدود ۱۴۰ نانوا این برنامه را در سطح کشور اجرا می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت:« برای اجرای برنامه نان کامل باید اقداماتی انجام شوند؛ از جمله این که آرد باید بیش از ۹۴ درصد سبوس داشته باشد. با برنامه‌ریزی انجام شده، میزان درصد سبوس‌گیری به سطح ۱۲ درصد رسیده و حدود ۱۴۰ نانوا این برنامه را در سطح کشور اجرا می کنند.»

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد:« هر چقدر سبوس آرد بیشتر باشد، مفیدتر است و اگر ۲ ساعت قبل از تهیه آرد، تخمیر وجود نداشته باشد؛ جذب آهن و روی دچار مشکل می شود.»

علیرضا رئیسی توضیح داد:« یکی از علت های اصلی بستری کودکان و حتی مرگ و میر آن‌ها بیماری اسهال و استفراغ، به خاطر از دست رفتن آب بدنشان است. روتاویروس عامل بروز اسهال است و تزریق واکسن آن از این عارضه جلوگیری می کند. واکسیناسیون کشوری روتاویروس برای کودکان بر اساس جدول زمان بندی انجام می شود و مشکلی در خصوص واکسن وجود ندارد.»

معاون بهداشت وزارت بهداشت اضافه کرد:« در زمینه عقیم‌سازی پشه های آئدس همکاری ‌های خوبی با سازمان انرژی اتمی داریم و نتایج خوبی در این زمینه کسب شده است.»

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۰۲ ۰۴ دی ۱۴۰۳
بجای سبوس وکنجد مخصوصا تابستان حشره مرده داخل نان پیدامیشه متاسفانه
ناشناس
۲۲:۰۰ ۰۴ دی ۱۴۰۳
تغذیه درست نیست که مرض هم زیاد شده دیگه
بیماریهای قلبی قند وفشار زیاد شده
ازرعیل پرکارشده
ناشناس
۱۱:۲۵ ۰۳ دی ۱۴۰۳
گران است
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۳ دی ۱۴۰۳
نان نانوایی‌ها اصلأ بویی نداره قدیم تو خونه ها زنها نون می پختند بویش تا چند تا خانه دیگر می رفت نان کاملی که مسولین ادعا می کنند سبوسش 7الی12درصد هست اونم اگه راست باشه ...‌‌......یکی بداد ملت برسه خدایا خودت کمک کن نان نداریم برق نداریم گاز نداریم آب نداریم چقدر بد بختیم ما
عباس سالاری
۲۳:۰۵ ۰۲ دی ۱۴۰۳
این حرفها را برای کی می گی که بگن میفهمه،انگار هر کدام از مخاطبان پدرانشان یه آسیاب داره که دارن سبوس گندم می گیرن
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۲ دی ۱۴۰۳
این صحبتها ، پایه علمی ندارد !!!
در علم تغذیه ، فیبر موجود در مواد غذایی
ملاک است ، نه سبوس !!!
ناشناس
۰۰:۳۷ ۰۲ دی ۱۴۰۳
اگر نانوایان در روز یک بار نان بپزند ولی خداییش نان بپزنند به صورتی که بوی نان در شعاع نانوایی بوییده شود کافی است. سلامت مردم خیلی مهمه
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۱ دی ۱۴۰۳
اگر راست میگید سگ و گربه های ولگرد را هم عقیم کنید
ناشناس
۱۷:۴۳ ۰۱ دی ۱۴۰۳
نان کامل باید صد در صد سبوس داشته نه ۹۴ در صد اما کسانیکه تو کار گندم و آرد و کشور هستند سبوس را از گندم جدا میکنند به گاوداری ها توضیح میشود مغذ گندم که فقط نشاسته و قند خالص هست و هیچ خواصیت غذایی ندارد فقط شکم سیر کن بدون الک کردن دست نانوایی میدهند این اردی که نانوا خمیر می‌کنه شاید داخلش سوسک ویا جانوران دیگه مرده باشه همینجوری نان میپزند ملت هم بیخبر از همه جا میخورند
ناشناس
۱۱:۳۶ ۰۱ دی ۱۴۰۳
سبوس دار آرد کنند همیشه قدیم اینطور بود
ناشناس
۱۰:۵۵ ۰۱ دی ۱۴۰۳
نونای پر سبوس باید بعد از پخت بخار زده بشن تا نرم بشن و بشه خورد
ناشناس
۰۸:۳۵ ۰۱ دی ۱۴۰۳
لااقل سبوس بدین زیر نون بربری بزنند مثل قدیما
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۱ دی ۱۴۰۳
94 یا پنج اصلا گندم را بدین سبوس بگیرین یا با گوسفندان عوض کنیم
اسد محمدی
۱۰:۳۲ ۰۳ دی ۱۴۰۳
گاو گوسفندا واجب ترند تا حیوانات هستند سبوس برا ما حرامه مافیا در همه جا هست سبوسگیری می کنند به قیمت جان مردم