سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقدام استان‌های همجوار تهران برای کاهش آلودگی هوا

معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری تهران گفت: تعداد زیادی از موتورسیکلت‌ها دودزا هستند و بایستی شرایط اسقاط یا جمع آوری و تبدیل آنها به موتورسیکلت‌های برقی در دستور کار قرار گیرد.

میرمحمد غراوی درباره احتمال تداوم آلودگی هوا در فصل زمستان و تمهیدات استانداری تهران برای مقابله با آن، اظهار کرد: بخشی از این آلودگی‌ها ناشی از وارونگی هوا در شرایط سرماست و عمده این آلودگی هوا در تهران در ارتفاع ۳۰۰ متری از سطح زمین است. وقتی شرایط طبیعی باد و باران وجود نداشته باشد، آلودگی هوا رخ می‌دهد و برای مردم مشکل ساز می‌شود و خطرآفرین است.

لزوم رعایت قانون هوای پاک توسط دستگاه‌های اجرایی

وی ادامه داد: همه دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند در راستای کاهش آلودگی هوا قانون هوای پاک را رعایت کنند و سهم هر دستگاه در این قانون مشخص شده است. هر ماه کارگروه قانون هوای پاک استان با ریاست استاندار تهران تشکیل می‌شود و وظایف دستگاه‌ها بررسی و اقدامات آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد. کلیه اقدامات مصوب از جمله جلوگیری از تردد خودرو‌های آلاینده و دودزا و خودرو‌های فاقد معاینه فنی در استان توسط دستگاه‌های مربوط اجرا می‌شود.

معاون استانداری تهران با بیان اینکه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار موتورسیکلت در سطح شهر تهران تردد می‌کنند، تأکید کرد: تعداد زیادی از آنها دودزا هستند و بایستی شرایط اسقاط یا جمع آوری و تبدیل آنها به موتورسیکلت‌های برقی در دستور کار قرار بگیرد. وزارت صمت اقداماتی را در این زمینه انجام داده و سایر دستگاه‌ها اقداماتشان را در جلسه کارگروه ارائه می‌دهند.

پیگیری وزارت کشور در راستای اقدام استان‌های همجوار تهران در کاهش آلودگی هوا

وی ادامه داد: بخشی از آلودگی هوا مربوط به دستگاه‌ها و انتشاردهندگان ثابت آلودگی هوا مثل نیروگاه‌ها، معادن سیمان و شن و ماسه و کارخانه‌ها است که پیرامون شهر و یا در استان‌های مجاور از جمله استان البرز و قزوین قرار دارند و متأسفانه باتوجه به قرارگیری آنها در مسیر باد، این آلودگی‌ها را به شهر تهران اضافه می‌کند. با وزارت کشور هماهنگ شده که استان‌های همجوار اقداماتی انجام دهند تا در کاهش آلودگی هوا تاثیرگذار باشند و بار آلودگی را کاهش دهند. 

غراوی با اشاره به بیمارانی که در اثر آلودگی هوا دچار مشکلات تنفسی خواهند شد، تصریح کرد: در جلسات اضطرار آلودگی هوا دانشگاه علوم پزشکی درباره افزایش میزان آلایندگی ها، از میزان مراجعان به بیمارستان‌ها و پلیس راهور نیز در مورد کنترل ترافیک و جلوگیری از تردد خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها گزارش ارائه می‌دهند و ما هم متناسب با گزارش‌ها، تصمیماتی را اتخاذ می‌کنیم.

وی در خاتمه اضافه کرد: در تصمیمات ما گروه‌های در معرض خطر از جمله سالمندان، مادران شیرده یا باردار و یا کودکان و دانش‌آموزان مورد توجه قرار دارند. عمدتا تأکید داریم این گروه‌ها از منازل خارج نشوند تا از میزان آلودگی هوا کاسته شود.

منبع: ایسنا 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.