سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوارض آلودگی هوا برای بیماران خاص بیشتر است

به گفته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، عوارض آلودگی هوا برای کودکان، مادران باردار، سالمندان و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، عروقی و ریوی بیشتر است.

احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تصریح کرد: انواع فلزات سنگین مانند سرب که با سوختن بنزین و گازوئیل در هوا منتشر می‌شود نیز می‌تواند با رقابت در جذب ریزمغذی‌هایی از جمله کلسیم، آهن و روی در بدن تجمع یافته و ابتلا به سرطان را به دنبال داشته باشد.

وی اظهار داشت: بهتر است افراد روزانه حداقل ۲ لیوان شیر کم چرب مصرف کنند، زیرا شیر به دلیل دارا بودن فسفر، منیزم و کلسیم، خنثی کننده سموم است هم چنین شیر، دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاینده را تنظیم می‌کند.

اسماعیل زاده ادامه داد: زمانی که میزان باکتری‌های مفید بر اثر ورود سرب و مواد آلاینده به بدن کم شود، عمل دفع هم با مشکل مواجه می‌شود و این مواد در بدن باقی می‌مانند، کلسیم موجود در شیر، منجر به کاهش جذب سرب و همه فلزات سنگین موجود در هوای آلوده می‌شود.

او گفت: عوارض و پیامدهای آلودگی هوا برخی از افراد از جمله کودکان، مادران باردار، سالمندان و مبتلایان به بیماری های قلبی، عروقی و ریوی بیشتر است.

 بر اثر آمار‌های وزارت بهداشت، میزان مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا بیش از ۳۵ هزار نفر در هر سال است و سهم شهر تهران از مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا حدود هفت هزار نفر است.

میزان مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در استان‌های اراک و اصفهان به ترتیب ۶۶۱ و ۲ هزار و ۲۹ نفر است، و میزان هزینه‌های تحمیلی بر سیستم بهداشتی در استان اراک معادل ۲ میلیون و ۵۶۴ هزار دلار و این میزان در استان اصفهان نیز ۷۹۶ میلیون دلار است.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.