سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه اندازی تنها شرکت تعاونی پرورش قرقاول کشور در اصفهان

جوان ۳۲ ساله، با کمک اعضای پنج نفره خانواده اش تنها شرکت تعاونی پرورش قرقاول کشور را راه اندازی کرده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مبارکه با بیان اینکه این تنها واحد مجوز دار پرورش قرقاول در کشور است گفت: این شهرستان ۱۴۴ تعاونی فعال دارد. 

محمدرضا شیخی افزود: از این تعداد، پنج تعاونی در حوزه طیور فعالیت دارند و در مجموع شهرستان مبارکه رتبه دوم استان اصفهان را در حوزه تعاونی‌های فعال دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به تملک ۱۵ هزار مترمربعی زمین برای پرورش قرقاول از سوی مدیرعامل مجموعه برای تجهیز و افزایش ظرفیت تولید، به این شرکت تعاونی، تسهیلات داده و حمایت می‌شود.

سید حسن آهنگ مدیرعامل شرکت تعاونی پرورش قرقاول هم گفت: دو سالن این واحد، در مجموع هزار و ۶۰۰ قطعه قرقاول مولد نگهداری می‌شود.

وی با بیان اینکه، کم خوراک و کم اب بودن قرقاول مزیت پرورش این پرنده در مقابل طیور دیگر است افزود: خوراک قرقاول در بازه زمانی چهارماهه، روزانه ۴۵ تا ۵۰ گرم ترکیب ذرت و سویاست و از طرفی تا ۴۰ درجه گرما و زیر صفر را می‌توانند تحمل کنند ولی استاندارد برای مولد‌ها ۲۰ تا ۲۳ درجه است.

آهنگ افزود: در صورت حمایت جهاد کشاوری و اداره تعاون، افزایش ظرفیت پرورش قرقاول امکان پذیر و در هر دو هفته توان تولید دو هزار قطعه جوجه قرقاول را داریم.

وی اضافه کرد: تاکنون در این مجموعه، ۲۰ هزار قطعه جوجه قرقاول تولید و به استان‌های مختلف و حتی خارج از کشور صادر شده است.

کارشناس ارشد تغذیه ورژیم درمانی مرکز بهداشت استان اصفهان هم گفت: گوشت قرقاول آهن و پتاسیم بالاتری نسبت به نرغ دارد و مصرف آن برای کودکانی که در سن رشد هستند توصیه می‌شود.

سارا جانقربان افزود: با توجه به اینکه گوشت قرقامل، چربی کمتری نسبت به سایر گوشت‌ها دارد، می‌تواند جایگزین مناسب گوشت برای بیماران قلبی و دیابتی و مبتلایان به چربی خون باشد.

وی اضافه کرد: تخم مرغ‌های قرقاول ارزش غذایی بیشتری نسبت به دیگر طیور دارد.

منبع: خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.