سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان؛

واردات سالانه دارو و افزودنی دام و طیور به ۷۰۰ میلیون دلار رسید

دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و بیولوژیک دام گفت: بنابر آمار سالانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار دارو و افزودنی های دام و طیور وارد می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- مهدی مسعودی دبیر کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران  در نشست خبری امروز گفت: نمایشگاه دام و طیور بعد از سال ها توسط ۲۵ تشکل ملی مرتبط با دام، طیور و آبزیان اجرا شده است.

به گفته او، بعد از گذشت ۳۰ سال این رویداد جشنواره گاو هلشتاین برگزار شده که به این منظور رینگی در نظرگرفته شده است تا گاوهای هلشتاین شهرهای مختلف بتوانند مورد داوری و رقابت قرار گیرند.

مسعودی ادامه داد: ۱۵۰ شرکت مرتبط با دام طیور آبزیان و صنایع وابسته ایران و نماینده ۲۰ شرکت خارجی در ایران ، در فضایی بالغ بر ۱۴ هزار مترمربع در این نمایشگاه حاضر می شوند که امیدواریم اثرات مناسبی در بخش دام و طیور کشور داشته باشند.

دبیر کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: داور زن بین المللی از کشور روسیه که جزء ۱۰ داور بین المللی است، مسئولیت داوری گاو های هلشتاین ایرانی را برعهده خواهند داشت.

۱۰ درصد کالاها تا فرآیند کامل تخصیص ارز از گمرک ترخیص نمی شود

در ادامه حمیدرضا توکلی دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و بیولوژیک دام در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص آخرین وضعیت واردات دارو و واکسن دام و طیور گفت: بنابر آمار گمرک به طور متوسط سالانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار دارو، واکسن، افزودنی دام و طیور وارد می شود، هرچند در برخی سال ها میزان واردات کاهش و افزایش می یابد.

به گفته او، واردات دارو، واکسن و افزودنی های وارداتی طیور از کشورهای اروپایی و بخشی  چین و هند وارد می شود.
 
توکلی با اشاره به چالش پیش روی واردات دارو و واکسن دام و طیور افزود: پیش از این تخصیص ارز برای وارد‌کنندگان ۳۰ تا ۳۵ روز طول می‌کشید، اما اکنون به ۵۵ تا ۶۰ روز افزایش یافته است.
 
دبیر انجمن وارد کنندگان دارو، افزودنی و بیولوژیک دام ادامه داد: مقررات دست و پاگیر هم به مشکلات وارد کنندگان افزوده است، از وارد کنندگان تعهد محضری می‌گیرند که این یک فرایند طولانی است.
 
او با بیان اینکه  ترخیص ۱۰۰ درصد کالاها هم از گمرک انجام نمی‌شود، افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد کالاها از گمرک ترخیص می شود  و ۱۰ درصد مابقی باید تمام فرآیند و تخصیص ارز پایان یابد، درحالیکه محصولات وارداتی مانند واکسن و دارو فساد پذیر هستند.
 
توکلی تاکید کرد: کوتاه مدت بودن اعتبار فیش‌های ارزی هم مزید علت شده تا وارد کنندگان محصول خود را به راحتی نتوانند وارد کنند.وی تاکید کرد که مقررات خلق‌الساعه و بخشنامه های یک شبه شرایط را به وارد کنندگان سخت کرده است، آنها تا به یک شرایطی عادت می‌کند یکباره شرایط عوض می‌شود.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.