سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت یک هزار و ۴۱۵ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در حال حاضر یک هزار و ۴۱۵ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نسرین علیپور-مسعود ایرانی گفت: در حال حاضر یک هزار و ۴۱۵ واحد تولیدی و صنعتی در استان فعالیت دارند و ۴۰ هزار و ۸۴۰ نفر نیز در این واحد‌ها مشغول به کار هستند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل همچنین در مورد آخرین وضعیت بخش صنعت استان اردبیل افزود: امسال یک واحد تولید لودر و بیل مکانیکی در استان احداث شده که ۴۰ دستگاه لودر پنج تن برای نخستین بار در کشور با عمق ساخت داخل حدود ۲۵ درصد نیز به فروش رسانده و تولید بیل مکانیکی را هم آغاز کرده است.
به گفته او، این شرکت که به لحاظ مالی، توانمندی و ارتباطات بین‌المللی جزو واحد‌های قوی بوده و تولیداتش نصف قیمت‌های جهانی است، در آینده انواع ماشین‌آلات سنگین را از شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل روانه بازار خواهد کرد.
ایرانی بیان کرد: کارخانه حدید مبتکران مشگین‌شهر که کشنده کامیون با عمق ساخت داخل ۸۵ درصد تولید می‌کند، پروانه ساخت موتور بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی را دریافت کرده است.
او با اشاره به اینکه اشتغال ۸۰۰ نفر در حدید مبتکران در ماه‌های آینده بیش از یک هزار نفر خواهد شد، افزود: قسمت موتورسازی زیر نظر مرسدس بنز آلمان این امکانات را دارد که با تیراژ اقتصادی سفارش‌های جدید از ریخته‌گری تا طراحی و تولید را انجام و تحویل دهد.
ایرانی گفت: کاری که خودروسازان بزرگی مانند ایران خودرو دیزل، سایپا دیزل و دیزل سنگین ایران نتوانستند انجام دهند را در اردبیل توانستیم انجام دهیم و الان جزو استان‌هایی هستیم که تولید موتور‌های خودر‌های سنگین مانند اتوبوس، مینی‌بوس، کامیون، لودر، بولدوزر در آن اتفاق می‌افتد.
او اظهار کرد: در زمینه تولید آسانسور نیز در حال حاضر تلاش برای احداث، نصب و راه‌اندازی خط تولید موتور‌های بدون گیربکس در حال انجام است که جزو فناوری‌های به‌روز دنیا محسوب می‌شود و در ماه‌های آینده برای نخستین بار در کشور شاهد آن خواهیم بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۴۰۰ نفر در این واحد مشغول به کار هستند که با راه‌اندازی خط تولید موتور بدون گیربکس ۲۵۰ نفر دیگر هم مشغول به کار شده و با احتساب تیم‌های نصب و پشتیبانی جزو باشگاه هزارتایی‌ها خواهد شد و اگر حمایت مناسبی از طرح صورت بگیرد، اردبیل به قطب آسانسورسازی کشور تبدیل می‌گردد.
او ادامه داد: برخی واحد‌ها مانند آرتا انرژی و خط دوم‌ام‌دی‌اف نیز در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ نفر کارگر دارند که با تلاش برای جذب یک هزار و ۵۰۰ نفر دیگر، مجموع نیروی کار آن به چهار هزار نفر افزایش خواهد یافت.
ایرانی با اشاره به اینکه خط دوم‌ام‌دی‌اف به لحاظ ابعاد محصول و سرعت تولید در سطح خاورمیانه قابل توجه است، گفت: آرتا انرژی بدون ایجاد آلایندگی از نظر تولید الکل با خلوص ۱۰۰ درصد در صنایع پزشکی و پتروشیمی قابلیت استفاده دارد و متانول تولیدی این شرکت هم جزو محصولات صادراتی استان اردبیل خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.