سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حمل و نقل عمومی راه حل ترافیک بلوار بهشتی کمالشهر

کمالشهر یکی از شهر‌های شهرستان کرج، جمعیت ۲۰۰ هزار نفری را در خود جای داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره زندیه؛ با توجه به گسترش جمعیت توسعه حمل و نقل شهری در این منطقه ضروری است به همین منظور مدتی است که عملیات عمرانی در بلوار شهید بهشتی کمالشهر برای راه اندازی خط ویژه اتوبوس‌های شهری آغاز شده است. بلوار شهید بهشتی کمالشهر محل اتصال غرب استان به مرکز کرج است.

از سویی هنوز جمع بندی درستی درباره مزایا و معایب این طرح در کمالشهر انجام نشده و این در حالیست که اهالی شهر هم دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به راه اندازی این طرح دارند.

یکی از شهروندان کمالشهری گفت: راه اندازی خط ویژه اتوبوس با باریک شدن این بلوار موجب ترافیک بیشتری می‌شود. این بلوار شاهد ترافیک زیادی است و در بعد ازظهرحتی گاهی تا ۴۰ دقیقه هم در ترافیک خواهیم ماند و مسئولان باید برای این مشکل چاره اندیشی کنند.
آقای حیدری گفت: اگر اهالی منطقه خرمدشت و پیشاهنگی بخواهند به بلوار بهشتی بیایند باید مسیر طولانی طی کنند و دسترسی دشواری به اتوبوس خط ویژه خواهند داشت.
افشار رئیس شورای شهر کمالشهر در این زمینه گفت: قطعا نظرات شهروندان در اولویت است و برای راه اندازی این طرح از نظرات کارشناسان نیز استفاده خواهیم کرد و در نهایت طرحی ایجاد می‌شود که رفاه و آرامش مردم را فراهم کند.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر کمالشهر گفت: فاز مطالعاتی این طرح در حال انجام است و نیاز سنجی نیز صورت می گیرد و پس از آن وارد فاز اجرایی طرح راه اندازی بی آر تی خواهیم شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۴۰ ۲۳ آذر ۱۴۰۳
کمالشهر مظلوم‌ترین شهر کرج و ایران?
بابالو
۰۷:۱۱ ۱۹ آذر ۱۴۰۳
باسلام لطف کنین از بغل کانال‌های فشار قوی برق یک جاده بسازیم و از داخل و یک طرفه کردن کمالشهر را انجام دهید تا ترافیک خود به خود شکسته شود الان کل فشار رو خیابان شهید بهشتی از میدان شهید بهشتی تا میدان حصارک است