سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از پیشتازی شهرستان‌های خفر و جهرم در توسعه روستایی تا پرداخت ۵۳۴ فقره تسهیلات

مدیر کل بنیاد مسکن فارس در دیدار با فرماندار ویژه شهرستان جهرم گفت: شهرستان‌های مجری طرح‌های منظومه‌های روستایی، در صف مقدم توسعه روستایی قرار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - سیدعلیرضا حمیدی در دیدار با فرماندار ویژه شهرستان جهرم یکی از اقدامات بنیاد مسکن در روستا‌ها را طرح منظومه روستایی عنوان کرد و گفت: اجرای طرح منظومه روستایی موجب توانمندی و بهبود چشمگیر وضعیت معیشت ساکنان روستا‌ها می‌شود.

او با بیان اینکه در طرح منظومه روستایی ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغالزایی هر روستا شناسایی و مشخص شده است، افزود: جهرم و دیگر شهرستان‌های مجری طرح‌های منظومه‌های روستایی، در صف مقدم توسعه روستایی قرار دارند و از همه قابلیت‌های اجرایی برای توسعه اقتصادی مناطق روستایی این شهرستان‌ها بهره‌گیری می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس با ارائه گزارشی از روند توسعه در روستا‌های استان، شهرستان‌های خفر و جهرم را از جمله مناطق پیشتاز در توسعه روستایی اعلام کرد.

حمیدی ادامه داد: بنیاد مسکن با تهیه طرح‌های هادی برای همه روستا‌های استان و بازنگری ۶۷۵ طرح در سال‌های اخیر گام‌هایی اساسی برای توسعه روستا‌های این استان برداشته است.

او به ارائه آماری در این زمینه پرداخت و افزود: از مجموع ۱۶۹۷ روستای بالای ۲۰ خانوار که افق طرح هادی آنها به اتمام رسیده است، تاکنون طرح هادی ۹۶۴ روستا معادل ۵۶.۸ درصد بازنگری شده و یا در حال بازنگری است.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس در ادامه ضمن بررسی مسائل و مشکلات اجرای طرح‌های بهسازی روستا‌ها با استفاده از قیر گفت: دهیاران در زمینه بهسازی معابر روستایی، مسئولیت و رسالت مضاعف دارند و به عنوان همراه و همدوش با بنیاد مسکن در توسعه روستایی نقش دارند.

توسعه روستا‌ها با اجرای طرح‌های هادی معنا می‌یابد

مدیرکل بنیاد مسکن فارس بر لزوم انتقال تجارب و آموزه‌های فنی در طرح هادی روستایی تأکید کرد و گفت: توسعه روستا‌ها با طرح هادی معنا می‌یابد.

سیدعلیرضا حمیدی در نشست هم‌اندیشی مشاوران طرح‌های هادی روستایی استان فارس در سال ۱۴۰۳، برخی از اولویت‌های تهیه و اجرای طرح‌های هادی را در این استان برشمرد و گفت: طرح هادی، مهم‌ترین ابزار توسعه مناطق روستایی است.

او افزود: طرح‌های هادی روستایی کالبد سکونت‌گاه‌های روستایی را در بخش‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مورد توجه ویژه قرار می‌دهد.

حمیدی با بیان اینکه فارس، استان شاخص در تهیه و اجرای طرح‌های هادی است، گفت: طرح هادی روستایی شامل ساماندهی و اصلاح بافت موجود روستا است و گستره آن نیز منازل و مناطق مسکونی، تجاری، کشاورزی و سایر نیازمندی‌های یک روستا را در آینده فرا می‌گیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس همچنین خواستار انتقال تجارب و آموزه‌های فنی در طرح هادی روستایی شد و گفت: مشاوران طرح‌های هادی چارچوب‌های توسعه مناطق را ترسیم می‌کنند.

اجرای ۸ پروژه شاخص نهضت ملی مسکن در شیراز

مدیر بنیاد مسکن شهرستان شیراز از اجرای ۸ پروژه شاخص نهضت ملی مسکن که دارای پیشرفت خوبی هستند، در این شهرستان خبر داد.

محسن ابراهیمی در نشست با سرپرست امور اجرایی و ماشین‌آلات عمرانی بنیاد مسکن فارس با اشاره به اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سطح شهرستان شیراز گفت: بسیاری از طرح‌های نهضت ملی مسکن با همراهی امور اجرایی بنیاد مسکن در شهرستان شیراز شتاب مضاعف گرفته است.

او افزود: پروژه ۸۴۸ واحدی نهضت ملی مسکن سلطان‌آباد، پروژه ۴۹۶ واحدی نشاط سلطان‌آباد، پروژه ۱۴۰ واحدی بوم محله سلطان‌آباد، پروژه ۸۰۰ واحدی شهید اسکندری میانرود، پروژه ۳۳۶ واحدی نهضت ملی شهرک زیتون میانرود، پروژه ۱۸۰ واحدی محرومین میانرود، پروژه اداری همت جنوبی و پروژه ۱۵۲ واحدی نهضت ملی شهرداریون از جمله طرح‌های شاخصی هستند که پیشرفت مناسبی دارند و در حال اجرا هستند.

ابراهیمی همچنین با ارائه گزارشی از اجرای طرح‌های توسعه در شهرستان شیراز گفت: امور اجرایی نقشی فراگیر در اجرای طرح‌های توسعه این شهرستان دارد؛ هر جا طرحی در قالب توسعه تعریف می‌شود، امور اجرایی برای شتاب‌بخشی به اجرای آن پیشتاز است.

او همچنین خواستار همکاری و تعامل بیشتر با امور اجرایی و ماشین‌آلات عمرانی بنیاد مسکن فارس برای اجرای طرح‌های عمران روستایی در پروژه‌های شهرستان شیراز شد.

پرداخت ۵۳۴ فقره تسهیلات ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در داراب

سرپرست بنیاد مسکن داراب از پرداخت ۵۳۴ فقره تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در این شهرستان خبر داد.

هادی نجفی در نشست با رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان داراب، با ارائه گزارشی از توسعه روستایی در این شهرستان افزود: اجرای طرح‌های بهسازی و توسعه معابر زمینه‌ساز افزایش رضایت‌مندی روستاییان و ایجاد انگیزه برای ماندگاری در این مناطق است.

او از پرداخت ۵۳۴ فقره تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی با همکاری بانک‌های عامل با اعتباری بالغ بر ۱۰۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در این شهرستان خبر داد و گفت: همچنین بنیاد مسکن با معرفی متقاضیان به بانک، زمینه پرداخت ۶۴۰ فقره تسهیلات ۳۵۰ میلیونی طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی با اعتبار ۲۲۴ میلیارد تومان را فراهم کرده است.

نجفی در ادامه اراضی اوقافی روستایی را ظرفیتی برای تأمین مسکن روستایی و محرومیت‌زدایی در این مناطق دانست و گفت: با تعامل و هم‌اندیشی که در دستگاه‌ها از جمله اوقاف وجود دارد، آمادگی لازم برای تأمین زمین مورد نیاز جهت ساخت مسکن زوج‌های جوان فراهم شده است.

سرپرست بنیاد مسکن داراب افزود: برای حمایت از طرح جوانی جمعیت و زوج‌های جوان، این امکان را داریم که زمین مناسب برای ساخت تعداد بیشتری واحد مسکونی در اختیار متقاضیان قرار دهیم تا به همت خیرین و آورده متقاضیان در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن یا تامین مسکن مددجویان واحد‌های مسکونی ساخته شوند یا با اجاره بهای بسیار کم در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد.

مسعود رضایی، اداره اوقاف شهرستان داراب نیز در این نشست برای هماهنگی و همکاری بیشتر در واگذاری اراضی روستایی به متقاضیان مسکن اعلام آمادگی کرد و گفت: وقف ظرفیت‌های بی‌بدیل در توسعه مسکن دارد که باید در راستای نیات واقفان از آن بهره‌گیری کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.