باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - محمد کاظم تبار دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت درباره بخش کودکان و نوجوان این جشنواره گفت: در بخش کودک و نوجوان جشنواره تئاتر مقاومت هدفمان این بود که تولیدات کودکان و نوجوان حوزه تئاتر مقاومت را تقویت کنیم تا انشاءالله از دوره بعد یا دو دوره بعد برگزاری این جشنواره این بخش را به طور ثابت و مستمر داشته باشیم.
وی درباره حجم کار در جشنواره تئاتر مقاومت بیان کرد: در جشنواره تئاتر مقاومت حجم کارهایمان بالا است و چون بیست و هشت اجرا در سراسر کشور به روی صحنه میرود، هیئت انتخاب جشنواره به ما پیشنهاد گفتند این تعداد آثار برای اجرا خوب هستند لذا ما تمرینهای بعضی از کارها را در استانها دیدیم و میدانم که همه کارها خوب هستند.
وی پاسخ به این سوال که با توجه به جنایاتی که در غزه رخ میهد چقدر باید به مقاومت کودکان و زنان اهمیت دهیم؟ گفت: در ابتدا باید گفت که اگر قرار باشد در بخش کودک و نوجوان راجع به غزه بنویسیم اصل داستان چیست؟ اصل موضوع همین موضوعات کودککشی و نکات دیگر از این قبیل است. طبیعتاً ما از آثار ارسال شده که روی صحنه اجرا هستند خروجی خواهیم گرفت و همانند جایزه ویژه اسماعیل هنیه، اتفاقات تشویقی دیگر را در نظر خواهیم گرفت تا کارها انشاءالله به طرف هدف مورد نظر سوق پیدا کند.