سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز صدور پروانه شکارپرندگان در گلستان

به گفته فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گلستان، مجوز شکار پرندگان سه گونه خوتکا، چنگر و اردک سرسبز برای شکارچیان مجاز صادر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان، مونا محمد قاسمی- قنبرعلی تمسکنی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گلستان از آغاز صدور پروانه شکار در استان گلستان خبر داد و گفت: با توجه به شرایط تالاب‌ها و زیستگاه پرندگان طی سال‌های گذشته پروانه شکار صادر نمیشد، اما امسال با توجه به درخواست متعدد شکارچیان دارای مجوز و همچنین بهبود وضعیت تالاب‌ها و زیستگاه پرندگان، دستورالعمل صدور پروانه شکار از سوی سازمان محیط زیست برای سه استان شمالی صادر شد.

او افزود: در حال حاضر در راستای بهره برداری پایدار از گونه‌های آبزی و کنار آبزی مجوز شکار سه گونه خوتکا، چنگر و اردک سرسبز صادر می‌شود.

قنبرعلی تمسکنی ادامه داد: این پروانه به شکارچیانی اعطا می‌شود که سابقه تخلف ندارند.

او افزود: به دلیل فراهم نبودن زیرساخت برای ثبت الکترونیکی مشخصات صدور پروانه همچون گذشته به صورت دستی و سنتی در ادارات محیط زیست شهرستان‌ها انجام می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گلستان می‌گوید: پروانه صادر شده تا تاریخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ اعتبار دارد و متقاضیان پس از واریز مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به شماره حساب سازمان محیط زیست و طی تشریفات اداری می‌توانند این مجوز را دریافت کنند.

قنبرعلی تمسکنی افزود: شکارچیان بااین پروانه می‌توانند تنها در روز جمعه هر هفته در تالاب‌ها و آبگیر‌ها به غیر از مناطق تحت حفاظت محیط زیست اقدام به شکار کنند.

او ادامه داد: هر شکارچی با این پروانه تنها می‌تواند سه پرنده از گونه‌های (خوتکا، چنگر و اردک سرسبز) شکار کند.

به گفته قنبرعلی تمسکنی، ماموران یگان حفاظت محیط زیست گلستان در روز‌های جمعه با حضور در مناطق شکارمجاز بر فعالیت شکارچیان نظارت خواهند داشت.

او گفت: چنانچه دستگاه‌های متولی مانند دامپزشکی درباره شیوع بیماری‌های مربوط به پرندگان همچون آنفلوآنزای پرندگان هشداردهند این پروانه شکار لغو خواهد شد.

برچسب ها: شکار ، شکارچی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.